Locuri de munca in Germania fara comision

8 mai 2018 | Autor: | Posted in Afaceri

Locuri de munca in Germania fara comision

Locuri de munca in Germania fara comision, fara taxe de mediere, fara intermediari, cu contract de munca direct la angajatorul german.

Avand autorizatia cu numarul 93131235 de la ministerul muncii din Germania https://www.arbeitsagentur.de/en/welcome , Medialjob recruteaza personal in numele angajatorilor pentru urmatoarele joburi:

Bucatari Germania
Ajutor de bucatar Germania
Ospatari Germania
Barmani Germania
Cameriste Germania
Asistenti medicali Germania
Ingrijitori batrani Germania
Sofer tir Germania
Patiser-Cofetar Germania
Ingrijtor Ferma Vaci Germania

Contractele de munca sunt semnate direct la angajatorul german fara intermediari, fara discriminare. Nu se fac diferente in momentul semnarii contractului, adica, beneficiati de absolut toate drepturile de care beneficiaza si un cetatean german.

MedialJob nu incurajeaza munca la negru si nici nu se vor accepta astfel de angajari, deoarece nu veti fi protejati de un contract legal de munca sau de legea germana in urma oricarei accidentari, abuzuri sau neplata drepturilor cuvenite.

Avand un contract de munca nemtesc se vor plati toat taxele catre stat si catre asigurarea medicala, beneficiind de o asigurare medicala germana si de ajutor din partea statului.

Salariile minime pentru fiecare job pot fi gasite pe siteurile oficiale din Germania: https://www.gehalt.de/

Perioada contractului este de minim 4 luni, cu posibilitate de prelungire in cele mai multe cazuri, daca ambele parti au fost multumite.

Atat angajatorul cat si angajatul, conform legislatiei germane este indreptatit sa prevada o perioada de proba de minim 2 luni. In aceasta perioada ambele parti pot rezilia contractul in termen de 72 de ore. Dupa perioada de proba preavizul este de 21 de zile. Nerespectare preavizului avand un cadru legal in Germania, se sactioneaza conform legislatiei.

O detaliere mai ampla a posturilor din Germania poate fi gasita pe siteul MedialJob la rubrica Pentru Candidati si selectand postul dorit: https://medialjob.ro/detalii-locuri-de-munca-in-germania

Multiple posturi impreuna cu locatiile si cerintele aferente pot fi gasite pe siteul MedialJob la rubrica Joburi: https://medialjob.ro/locuri-de-munca-in-germania-fara-comision/

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns