Weekend aniversar Nemira

Cu ocazia implinirii a 25 de ani de activitate Nemira, libraria online Libris.ro ofera, in weekendul 22 – 24 iulie 2016, super reduceri pentru toate titlurile editurii. Discounturile cuprinse intre 91% -35% si transportul gratuit sunt, cu siguranta, oferte greu de refuzat.

Carti ieftine, cartile sub 10 lei si cele cu reduceri foarte mari vor fi printre cele mai cautate titluri Nemira in acest sfarsit de saptamana.

Infiintata in anul 1991, editura Nemira pune la dispozitia cititorilor, pe Libris.ro, peste 600 de titluri de carte, din cele mai variate domenii de interes. Autori celebri de carte straina precum George R.R. Martin, Philip K. Dick, Stephen King sau Frank Herbert au fost publicati, pentru prima data in Romania, la editura Nemira.

Identificata in primul rand cu literatura science-fiction, editata sub colectiile Nautilus si Maestrii SF-ului romanesc, Nemira are in palmares celebrele Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin, Jocurile Foamei de Suzanne Collins si Turnul intunecat de Stephen King.

In colectiile Babel si Damen Tango gasim autori precum Julian Barnes, David Foenkinos sau Mathias Malzieu, iar colectia Suspans reuneste maestrii thrillerului si ai romanului politist precum Stephen King, Raymond Chandler, Andrea Camilleri si Rodica Ojog-Brasoveanu.

Campania Nemira desfasurata pe Libris.ro aduce publicului iubitor de cultura scrisa si un cadou. Toate comenzile care contin titluri Nemira in valoare minimum 50 lei primesc o carte gratis: „Voi astepta” scrisa de Raymond Chandler, un roman pulp-fiction.

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns