Veioze versatile si elegante disponibile la Henderson

13 februarie 2017 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Magazinul online Henderson comercializeaza modele elegante si versatile de veioze, pentru ca aceste obiecte trebuie considerate ca fiind mai mult decat o sursa de iluminat ci si parte integranta din scheletul decorativ al unei case, astfel ca clientul trebuie sa aiba la dispozitie o oferta extrem de bogata pentru ca veioza sa nu faca nota discordanta in aspectul global al unei locuinte.

Trebuie mentionat faptul ca veiozele sunt doar o parte redusa din portofoliul Henderson in cazul corpurilor de iluminat, explorarea acestei categorii putand imbogati semnificativ imaginatia dumneavoastra in acest sens.

Sute de varietati de veioze in cadrul magazinului online Henderson

In momentul de fata, 428 de varietati de veioze de la Henderson pot fi cumparate prin intermediul magazinului online, cu design-uri dintre cele mai diverse – modele clasice parca destinate scrisului la masina, precum si modele moderne, concepte futuriste inspirate din natura sau lumile SF.

In ton cu politica magazinului de a avea printre furnizorii sai doar firme prestigioase producatoare de mobilier din Europa, astfel ca persoanele cunoscatoare ale domeniilor electric sau de decoratiuni interioare pot recunoaste brand-uri precum Sulion, Stones, Regenbogen, Nordal, MW – Light, Menu, Maxlight, Ixia, Ideal Lux, Hubsch, Hesmo, Eichholtz, Demarkt sau Chiaro.

Din punctul de vedere al pretului, modelele de veioze costa intre 90 si 4670 RON. Cea mai accesibila veioza este un articol produs de Demarkt, avand o inaltime de 30 de centimetri. Varful de gama este o veioza Gugenheim produsa de Eichholtz, ce are o inaltime variabila pana la 90 de centimetri.

Chiar daca pretul pare a fi un criteriu esential la prima vedere, popularitatea modelelor de veioze in randul cumparatorilor anteriori de pe site-ul Henderson nu este influentata in special de acest criteriu. De exemplu cel mai popular model, ca urmare a vizualizarilor, voturilor si comenzilor, este un model Academia produs de Eichholtz din sticla cu finisaj nichelat care costa peste 4000 de lei.

Pe de alta parte, imediat in urma acestei veioze, ca popularitate este un model Adorable al aceluiasi producator, care pentru un set de doua veioze veti scoate din buzunar 1518 lei. Aceste aspecte demonstreaza ca pretul este unul singur dintr-o serie destul de extinsa de criterii, cel putin cand se iau in considerare veiozele.

Magazinul online Henderson a fost inaugurat in anul 2012, cu scopul declarat de a deveni in cel mai scurt timp posibil unul dintre cei mai importanti jucatori din segmentul online al comertului de mobila.

Astfel, si-a marit in permanenta numarul de furnizori, ceea ce a dus la existenta unui portofoliu impresionant de produse promovate, peste 25000, trasatura evidenta dealtfel atunci cand se iau in considerare modelele de veioze sau corpurile de iluminat, in general.

Autor:

This author has published 31 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns