Vacanta pe Dunare

31 iulie 2018 | Autor: | Posted in Turism

Din ce in ce mai multi turisti prefera in locul confortului tipic al hotelului, case de vacanta si apartamente private.

cazare clisura

cazare clisura www.casadorului.ro

CasaDorului.ro iti ofera o astfel de casa pentru o vacanta sau o calatorie scurta care poate fi si mai ieftina, iar in momente de instabilitate atmosferica este chiar importanta. Pentru cei care deja incep sa-si planifice vacantele pentru vara, trebuie sa se gandeasca cum sa-si petreaca sejurul cat mai confortabil.

Locuintele private reprezinta o optiune excelenta, in primul rand pentru companiile mari. Un apartament confortabil in Clisura Dunarii, cu baie proprie, terasa proprie, aer conditionat, internet, televizor, frigider, incalzire centrala, uscator de par, permite amplasarea unei intregi familii, chiar si cu copii, si poate costa la fel de mult sau mai putin decat la un hotel din apropiere. Intoarcerea in fiecare seara, in propriul apartament pentru odihna, este un lucru nepretuit, mai ales intr-o vacanta. Aceasta optiune este adesea aleasa de familiile cu copii, pentru ei fiind importante facilitatile.

Avantaje Cazare Clisura Dunarii

Principalele avantaje ale acestui mod de cazare pentru o vacanta, sunt varietatea de oferte si oportunitatea de a vedea minunile naturii, chiar si din interior, deoarece la Casa Dorului ai posibilitatea de a sta pe terasa si de a vedea imprejurimile de la inaltime. O camera in aceasta casa de vacanta, este ideala chiar si pentru zilele in care conditiile atmosferice nu iti permit sa iesi afara din casa. In Clisura Dunarii majoritatea localnicilor vor fi bucurosi sa-ti impartaseasca locurile preferate din zona si sa-ti propuna rute non-triviale.

Dezavantajele sunt, de asemenea, evidente: nu poti lua dupa tine animalul de casa preferat, deoarece aici iti este interzisa cazarea cu animale de companie. Insa in privinta curateniei nu ai de ce sa te plangi. De regula, curatenia se face inainte de sosirea oaspetilor, iar intretinerea ei depinde de tine. Lenjeria de pat poate fi schimba

ta si este aproape de calitatea hotelului. Camera este dotata cu toate utilitatile, cum ar fi internet, televizor, uscator de par, baie proprie, terasa proprie. Daca vrei sa faci plaja poti iesi in curtea interioara si te poti balaci in bazinul incalzit (piscina) din curte care este imprejmuit de un teren cu gazon pe care sunt asezate sezlonguri.

Poti sa-ti gatesti singur micul dejun, deorece bucataria este dotata cu sala de mese, terasa, doua frigidere in care iti poti tine alimentele in siguranta si doua lazi frigorifice, destul de incapatoare pentru 12 persoane. Daca intampini probleme in camera, poti suna la receptie pentru a rezolva problema.

Si, cel mai important, in situatii controversate, reactia gazdei este una pacifista.

Autor:

Suntem o vila situata pe Clisura dunarii, Inteprindere Indivituala Geicu D Emil, CUI 828.884.43, F25/257/2011, Str. Dunarii nr. 909A, Comuna Eselnita, judet Mehedinti. Oferim in sezon 5 camere pentru 10 adulti si 2 copii.

This author has published 2 articles so far.

Lasă un răspuns