Usi rapide cu rulare

11 decembrie 2016 | Autor: | Posted in Altele

Usile rapide se preteaza in locurile cu trafic intens, una dintre cele mai cautate solutii de inchidere.

Sunt folosite pentru inbunatatirea climatului interior si de economisirea de energie electrica, previne formarea curentilor de aer si controlul climei atat in interior cat si pentru inchiderea exterioara.

Viteza de deschidere a unei usi rapide de interior/exterior este de pana la 20 de ori mai mare decat cea a unei usi industriale conventionale. Usile rapide contin diverse sisteme de siguranta, cum ar fi sistemul ireversibil static sau mecanic, impiedicand caderea usii in cazul in care se rupe frana motor.

Smilo Holding va pune la dispozitie o gama larga de usi rapide destinate traficului intens din zonele de depozitare sau zonele de productie. Usile rapide sunt eficiente in industria reciclarii, industria alimentara, industria agricola. Usile rapide sunt mult mai eficiente decat usile sectionale sau usile de tip rulou. Usa rapida va poate economisii bani, datorita inchiderii/ deschiderii rapide nu pierdeti din caldura. Usile deschise prea mult timp duc la pierderi de energie, implicit la aer cald, prin necesitatea de a reincalzii sau, dupa caz, de a raci aerul din interior, lucru care duce la cheltuieli suplimentare. Pastrand o temperatura constanta, ideala pentru angajati, care nu vor mai fi expusi la schimbari bruste de temperatura.

Asadar, experimentele au demonstrat eficienta net superioara a usilor rapide fata de usile sectionale si usile tip rulou. Usile rapide fulidizeaza traficul, fluxul de productie, reduce riscul de accidente.

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns