Ursitoarele pentru botezul micuților au devenit cea mai căutată metoda de a bucura invitații

20 noiembrie 2017 | Autor: | Posted in Arta si cultura

Ursitoarele pentru botezul micuților au devenit cea mai căutată metoda de a bucura invitații participanți la un botez, dar si cea mai frumoasa metoda de a-i presăra pașii copilașului cu lucruri bune , ce nu ii aduc decât noroc , înțelepciune si iubire .

Ursitoarele vin pentru a împlini lucruri frumoase , lucruri de care ne lovim in viața de zi cu zi si fără de care nu putem trai .Știm din povesti despre ursitoarele ce călăuzesc pașii copiilor la naștere . Din povesti s-a transformat in realitate , existând posibilitatea sa instalezi o stare de emoție profunda la botezul unui copilaș care tocmai își sărbătorește prima petrecere din viața . Prin însăși povestea lor , unele ursitoare botez te emoționează si iti transmit o stare frumoasa , parca făcându-te sa te simți ca intr-o poveste . Sunt 3 ursitoare care ii ursesc copilașului : noroc, înțelepciune , dar , nu in ultimul rând, iubire .

Ele au un text personalizat si unic , uneori fiind însoțite de zâna cea rea sau vrăjitoarea cea rea. Vrăjitoarea te face sa razi pana la lacrimi , chiar daca aparent , a venit sa vrăjească micuțul . Începe prin a vrăji alți oameni , dar cu siguranța te vei amuza pe seama ei daca ai ocazia sa privești o actrița desăvârșita .

Autor:

https://www.devents.ro

This author has published 6 articles so far.

Lasă un răspuns