Tricotajele – la moda in aceasta iarna

1 ianuarie 2018 | Autor: | Posted in Fashion

Suntem pasionate de tot ceea ce inseamna moda, iar fiecare nou anotimp ne aduce o serie de posibilitati si tendite pe care le incercam. Nu este un secret faptul ca femeile prefera sa fie cat mai bine imbracate, cel putin in momentele in care participa la diverse evenimente sau petreceri. Ca vine vorba de iarna, anotimpul cel mai racoros, tricotajele au reusit sa preia controlul in vestimentatia fiecarei femei.

Fiind unul dintre cele mai clasice obiecte vestimentare, varietatea modelelor face si mai greu alegerea si asortarea acestora in mod corespunzator. Printre cele mai intalnite tinute vestimentare in acre incadram perfect tricotajele sunt asortarea acestora cu jeansi. Bineinteles, incaltamintea trebuie sa fie una cu sireturi, stil bocanci in partea de jos. Acest stil poate fi adoptat atat vinerea la birou in funcite de domeniul de lucru, cat si in orice zi in care ne dorim sa purtam ceva calduros si fashion.

Probabil ca am auzit de celebrele obiecte vestimentare tip furou. Fie ca vorbim de o rochie de acest fel sau o bluza, tricotajele pot fi asortate cu acestea, insa puloverul ales trebuie sa fie supradimensionat, mai ales daca vine in completarea unei astfel de rochii. Optand pentru o percehe de cizme peste genunchi, vom obtine o tinuta potrivita de fiecare data.

Exista numeroase combinatii pentru care putem opta, fie ca vorbim de o pereche de pantaloni sdin piele ecologica, o fsta conica sau pantaloni de stofa, puloverele sunt cele care ne definesc in aceasta iarna. Pe langa confortul si caldura care ne-o ofera in zilele geroase, acestea sunt la moda in fiecare anotimp. Trebuie sa alegem cu grija modelul, cu toate ca se poarta, este posibil sa nu ne avantajeze, de exemplu, persoanele mai scunde de statura sau mai slabute, nu pot purta un astfel de tricotaj cu o rochie peste genunchi, aspectul general al tinutei trebuie sa fie intotdeauna favorabil persoanei respective.

Moda este domeniu care a pasionat, pasioneaza si va pasiona intotdeauna o femeie. In goana de a avea cele mai noi tendinte, multe dintre acestea isi dedica timp si investesc in personalitatea si stilul lor, lucru de apreciat de altfel. Nu este usor sa fii fashion si sa alegi bine orice tinuta. In momentul in care luam decizia de a ne schimba radical garderoba de iarna, poate ca un ajutor din partea unui specialist in moda va fi cea mai buna alegere. Investitia mare vine cu riscuri, astfel ca mai bine revenim, decat sa regretam.

Autor:

This author has published 36 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns