Transport mobilier si materiale de constructie

25 martie 2019 | Autor: | Posted in Afaceri

Daca aveti nevoie de serviciul de taxi pentru transportul oricarui tip de marfa, Szasz Transports este mereu la dispozitia dumneavoastra. Szasz Transports poate prelua aproape orice solicitare de servicii pe care dumneavoastra sau afacerea dumneavoastra le poate avea.

Szasz Transports ofera servicii de transport marfa in regim de taxi in Brasov oricand aveti nevoie. Transportul se face cu autoturisme autorizate, marfurile fiind asigurate 100% pe toata durata transportului. Astfel, atunci cand aveti de livrat un colet rapid, fara incurcaturi, dispeceri, firme de curierat si alte astfel de complicatii, Szasz Transports vine in ajutorul dumneavoastra cu solutia cea mai eficienta. Transportarea coletului in regim de taxi este cea mai simpla, rapida, sigura si prompta modalitate de a va asigura ca produsele ajung acolo unde trebuie si cand trebuie. La finalul predarii coletului, firma va va confirma ca produsele dumneavoastra au ajuns la destinatie, printr-un apel telefonic.

Pentru toate transporturile pe care vi le pune la dispozitie, compania noastra utilizeaza tehnologii noi, cum ar fi sistemul de navigatie si dispecerat GPS, gratie carora vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin reducerea timpilor de asteptare şi trimiterea taxiurilor catre clientii cu mare acuratete. Absolut toate masinile companiei sunt dotate cu navigatie prin GPS. Prin urmare, traseul pe care il parcurge coletul este urmarit prin GPS. De aceea, serviciile de taxi pentru marfa sunt extrem de sigure, pentru ca se cunoaste in permanenta localizarea soferilor si sunt respectate destinatiile si timpul de livrare. Szasz Transports are cele mai bune servicii de taxi din Brasov, practicand curse rapide de fiecare data cand este nevoie de transportul urgent al unui pachet.

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns