Traducerea unui document, greu sau facil?

21 iunie 2017 | Autor: | Posted in Altele

Majoritatea dintre noi ajunge intr-un punct in viata cand are nevoie de o traducere legalizata a unui document. Problema este ca uneori ne dam seama prea tarziu ca documentele necesita o traducere legalizata si din aceasta cauza intram in criza de timp si nu reusim sa studiem piata indeajuns de bine pentru a gasi un traducator care sa lucreze rapid si sa fie de incredere, multi fiind foarte neseriosi.

Pentru a va salva de la aceasta postura nefericita, am decis sa va povestesc experienta mea.

Firma la care lucrez desfasoara de ani buni un parteneriat cu o firma din Rusia. Avansand in functie, am reusit sa iau parte la un proiect mare, foarte important, desfasurat in colaborare cu acesta firma si o terta parte, o companie cu care lucram pentru prima data. Asa cum se intampla in viata de zi cu zi proiectul a intampinat dificultati. Am incercat indelung rezolvarea lor de la distanta dar situatia s-a agravat rapid si plecarea mea in Rusia a devenit o necesitate.

Avand in vedere ca urma sa imi desfasor activitatea in interiorul companiei noi, celei cu care nu mai lucrasem pana acum, mi-au fost solicitate traduceri legalizate dupa toate calificarile mele cat si dupa toata documentatia pe care am folosit-o pentru realizarea proiectului pana in punctul plecarii mele in Rusia. Fiind presata de timp si avand un volum mare de materiale ce trebuiau traduse am alergat dintr-o parte in alta sunand la diferite firme.

Nu va mai spun ca foarte rari sunt traducatorii care fac traduceri autorizate in limba rusa in toata tara, daramite in Ploiesti. Tot intreband in stanga si in dreapta mi-a fost recomandata o firma de traduceri cu care am lucrat foarte eficient si rapid. Chair am ramas impresionata de promptitudinea lor si de calitatea serviciilor oferite.

Pot spune ca am avut mare noroc, de aceea profit de ocazie si imi dau votul de incredere pentru aceasta firma pentru a-i ajuta pe cei care dintr-un motiv sau altul au ajuns in aceeasi situatie ca mine.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns