Tipuri de steroizi

3 noiembrie 2015 | Autor: | Posted in Diverse

Inceperea unei terapii cu steroizi pentru cresterea masei musculare este un proces ce necesita foarte multa documentatie.

Steroizii nu trebuie administrati din auzite sau dupa cum credem noi ca este mai bine, fiindca astfel nu ne vom bucura deloc de efectele pozitive ale cresterii musculaturii, ci mai mult de efectele adverse ale abuzului de aceste produse.

Tipuri de steroizi

Steroizii se incadreaza in doua mari categorii: Steroizi Injectabili si Steroizi Orali.

  • Dupa cum si numele spune, steroizii injectabili sunt administrati prin injectii direct in muschi. Acestia sunt foarte eficienti in cresterea masei musculare deoarece actioneaza direct si substantele active sunt absorbite de muschi fara a mai fi filtrate de ficat.http://www.steroizi-online.com/steroizi-anabolizanti/magazin-steroizi-injectabili-c98/
  • Steroizii orali sunt si ei foarte eficienti. Aceste produse se gasesc sub forma de pastile si se administreaza pe cale orala. Multe persoane aleg acest tip de steroizi datorita fatpului ca le este frica de injectie si fiindca ei cred ca este mai sanatos sa iei pastile, decat sa iti faci injectii. Realitatea este exact inversa. Alegand sa iei pastile in detrimentul injectiei, iti supui organismul la procesarea substantelor, iar ficatul poate suferi daune pe termen lung.

Este mai bine sa luam steroizi injectabili sau orali?

Este o chestiune discutabila si ramane la latitudinea fiecaruia. Unele cicluri sunt bune pentru steroizi injectabili, in timp ce altele sunt eficiente folosind steroizi orali (http://www.steroizi-online.com/steroizi-anabolizanti/magazin-steroizi-orali-c99/). Ideea este ca oricum alegem sa abordam acest proces, trebuie sa o facem intr-un mod bine pus la punct si fara a abuza. Nu intotdeauna mai multi steroizi inseamna si mai multi muschi. Conteaza dieta, conteaza ce mancam, conteaza cat de multe exercitii facem etc. http://www.steroizi-online.com/steroizi-anabolizanti/magazin-steroizi-orali-c99/

Este indicat ca atunci cand luam sterozi orali, sa luam si produse hepato protective, adica produse care sa ne protejeze ficatul. Cele mai renumite astfel de produse pentru culturisti sunt Liv 52 si Silimarina.

Ideal ar fi sa nu fim nevoiti deloc sa luam steroizi, fiindca pe termen lung acestie ne vor afecta sanatatea. Abuzul sau consumul indelungat de steroizi afecteaza atat ficatul, cat si alte organe ale corpului. Cel mai indicat ar fi sa avem o dieta echilibrata bazata pe mancaruri sanatoase bogate in proteine, astfel incat sa capatam o masa musculara naturala.

Autor:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.