Tehnologia inovatoare iFit prezenta pe echipamentele fitness NordicTrack

1 mai 2019 | Autor: | Posted in Sport

Expert în echipament fitness, NordicTrack comercializează produse de calitate pentru antrenamentele dvs. NordicTrack dispune de echipament fitness care integrează cea mai recentă tehnologie oferind confort și  performanță optimă. Lider în echipamente fitness. Banda de alergare NordicTrack se definește printr-un design ergonomic unic si robust, care pune accent pe o atenție deosebită a detaliilor.

Aplicatia iFit funcționează pe echipamentele NordicTrack & Pro-From fitness compatibile. Ai nevoie de un cont pentru a utiliza aplicația, astfel antrenamentele devin interactive și sunt personalizate pentru fiecare utilizator în parte.
Cu iFit accesezi sute de programe interactive personalizate de catre instructori certificati special pentru tine. Prin tehnologia inovatoare de la iFit banda de alergare este controlata de catre instructor, astfel acesta poate regla inclinatia si viteza pentru a eficientiza antrenamentul.

Cu iFit te poți antrena oriunde pe glob: Noua Zeelandă, Elveția, Africa de Sud, Asia, Grecia, etc.  Prin serviciul Google Maps poti acesa orice locatie pentru efectuarea antrenamentului.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns