Superstitii legate de nunta

30 iunie 2020 | Autor: | Posted in Altele

Perlele aduc lacrimi intr-o casnicie

Se zice ca este interzis sa porti perle in ziua nuntii, traditia romaneasca spune ca perlele vor aduce lacrimi in casnicie. De asemenea, ele sunt un simbol al suferintei, din cauza procesului prin care sunt formate in interiorul scoicii.

Plansul la nunta

Lacrimile de emotie si de bucurie sunt benefice pe tot parcursul nuntii. Deasemenea, daca mireasa plange in timpul ceremoniei, acelea vor fi ultimele lacrimi din viata ei. Ca sa nu ajungi acolo intraba pe fotograf Brasov ce este de facut.

De 3 ori domnisoara de onoare

Cifra 3 este de regula una fatidica, dar, in cazul domnisoarelor de onoare aceasta nu e cu noroc. Conform superstitiilor, tinerele care au fost domnisoare de onoare de trei ori, nu se mai marita.

Brosa sau acul cu gamaie

Femeile invitate sa fie pozate de fotograf nunta Brasov  la nunta, care poarta o brosa sau un ac cu gamalie prins la haine, vor aduce noroc tinerilor miri. Femeile maritate trebuie sa le prinda cu varful in jos, pe cand domnisoarele il prind cu varful in sus. Daca se va desprinde acul uneia dintre domnisoarele nemaritate, ea se va casatori in curand.

Autor:

Fotograf profesionist de nunta din Brasov.

This author has published 2 articles so far.

Lasă un răspuns