Super promotie la produse pe baza de colagen

5 iulie 2019 | Autor: | Posted in Tratamente alternative

Artrita este o tulburare comună care se manifesta prin inflamații, iar articulația este zona corpului unde se întâlnesc două oase.

Artrita înseamnă literalmente inflamația uneia sau mai multor articulații, fiind frecvent însoțită de dureri articulare. Programele bine ghidat de exerciții fizice și de odihnă, medicamente pe baza de colagen, terapii fizice și opțiuni chirurgicale pot idealiza rezultatele pe termen lung pentru pacienții cu artrită si dureri reumatice.

Tratamentul depinde de severitatea afectiunii, insa in cele mai multe cazurii pacienzii care au utilizare suplimente pe baza de colagen au simtit o ameliorare a durerilor. Programele de tratament includ administrarea zilnica a unei doze de 25ml de Kollagen 11000 plus, supliment alimentar fara prescripție medicală ce ajuta la imbunatatirea articulatiilor. Kollagen 11000 plus pret promotional, platiti 20 fiole si primiti 30.

Ingrediente: apa, colagen hidrolizat (origine vită), fructoză, acid citric, condroitină, vitamina C, sorbat de potasiu, aromă, ciclamat îndulcitor de sodiu, acesulfam K și zaharina de sodiu, sulfatul de cupru, sodiu, vitamina D3

Acesta conține colagen, condroitină si micronutrienti ce vin in sprijinul mobilității si este disponibil in magazinul online Sam Distribution.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.