Siluetă fără dietă : ce culori va fac sa pareti mai subtire? Va dezvaluim secretul cu un cod de reducere About You

6 decembrie 2021 | Autor: | Posted in Cumparaturi online

 Visați cu ochii deschiși la acea „siluetă de clepsidră” perfectă pe care o tot vedeți la marile vedete? Ei bine, atunci avem câteva vești bune!

Deși nu există o alternativă mai bună pentru a scăpa de acele kilograme în plus, decât mergând regulat la sala de sport sau urmând o rutină de exerciții / yoga, vă putem împărtăși câteva trucuri de modă pe care credem că le-ați putea adopta fără prea multe bătăi de cap.

Este un fapt binecunoscut că anumite culori tind să producă un efect general de slăbire asupra siluetei, în timp ce altele pot face tocmai invers și pot adăuga câteva kilograme. Luați aminte și folosiți-le cu încredere în ținutele dvs. pe care le puteți achiziționa de pe site cu un cod reducere about you!

Aceste culori vă ajută să arătați mai subțire

  1. Negru: Negrul, cea mai întunecată dintre toate nuanțele din spectrul de culori, creează efectul iluzoriu că persoană care îmbracă o ținută neagră este mai slabă cu câteva kilograme decât în realitate. Ca atare, negrul este una dintre cele mai căutate culori pemtru cei care doresc să încerce acest truc pentru a da impresia că sunt mai subțiri decât în realitate. Alte nuanțe mai închise: bleumarin, maro ciocolată sau gri închis. Toate aceste culori sunt folosite destul de des pentru a oferi persoanei avantajul de a crea efectul iluzoriu de a fi slabă. În principiu, cu cât nuanța pe care o purtați este mai întunecată, cu atât aspectul pe care îl conferă este mai subțire.
  2. Nuanțe monocromatice: Dacă doriți să vă accentuați înălțimea și să obțineți un aspect subțire, purtați culori monocromatice de sus în jos. Acest lucru ajută la crearea unei linii verticale vizuale care prelungește corpul și ajută la camuflarea zonelor corpului în care arată voluminos.
  3. Amestecul de culori: Cu toate acestea, nu este nevoie să ne cramponăm de culorile monocrome pentru a arăta subțire și în formă. De fapt, o combinație atentă de nuanțe întunecate și mai deschise poate avea un efect grozav, în ciuda faptului că ați putea fi mai bine făcută. De exemplu, umblați la combinații, cum ar fi un articol pentru partea de jos mai întunecat, pentru o bluza de o culoare mai deschisă sau invers. În plus, o nuanță strălucitoare de roșu sau roz poate face mult pentru a crea impresia perfectă de a arăta complet subțire și în formă.

Culori de evitat pentru a nu părea mai mare decât sunteți:

Kaki sau alb murdar: aceste culori sunt un mare NU, deoarece sunt notorii în adăugarea câtorva kilograme în plus la silueta dvs., așa că încercați să le evitați.

Culori strălucitoare: În general, dacă încercați să vă ascundeți burtică și pieptul mare, atunci evitați să purtați cămăși și tricouri în culori vii. Purtați ținute colorate strălucitoare pentru zonele pe care doriți să le evidențiați. Opțiuni similare se aplică și pentru accesorii.

Dacă urmați sfaturile pe care tocmai le-am împărtășit, puteți obține acel aspect subțire după care tânjiți de ceva vreme fără a face eforturi supraomenești. Inspirați-vă din selecția de haine de pe site și veți primi și un cod reducere about you.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns