Sfaturi de revitalizare a unui apartament inchiriat cu costuri mici

4 iulie 2017 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Un adagio practic pentru orice baie sunt cosurile, acestea fiind perfecte pentru depozitarea prosoapelor si a articolelor de toaleta.

Alege modele simple, fara modele in relief, pentru a putea fi spalate in mod regulat. Un set de prosoape noi sau alte accesorii pline de culoare vor crea instant senzatia de lux si bogatie, schimband complet imaginea imbatranita si spalacita a batranei tale bai. Inghesuiala din baie adaugand cateva dulapioare noi care iti vor pune la dispozitie un spatiu nepretuit de depozitare si vor conferi incaperii un plus de stil. Pentru depozitarea prosoapelor si a articolelor de toaleta alege mobilier cu oglinzi incastrate care vor amplifica senzatia de spatiu.

Acum nu mai trebuie neaparat sa schimbi vechea faianta. O poti revitaliza cu ajutorul unor vopsele speciale. Curata stratul vechi de ciment dintre rosturi si contureaza placile de faianta cu un stilou special cu silicon.

Unul sau doua cosuri mari, care pot fi impinse sub pat, reprezinta o solutie inspirata pentru depozitarea asternuturilor. Astfel vei putea folosi la maxim spatiul de care dispui, fara a mai irosi inutil zona de sub pat, considerata in general o zona moarta. parchetului tau gloria din tinerete curatand vechiul strat de lac, lustruindu-1 si lacuindu-1 din nou. Asa vei putea schimba vizibil aspectul unei incaperi, fara sa mai fi nevoit sa cheltuiesti o intreaga avere pe materiale noi. O oglinda decorativa mari dimensiuni, amplasata deasupra unei polite, poate crea un centru de interes absolut uimitor. Scapa de draperiile groase de iarna, in culori sumbre si melancolice, si adu lumina in casa prin folosirea unor perdele de voal.

Combina materialele simple si vaporoase cu jaluzele sau storuri romane, care sunt practice si iti ofera intimitatea dorita. Infrumuseteaza-ti dulapurile si bufeturile aplicand lambriuri colante. Cand aplici tapetul, ai grija ca modelul sa arate la fel pe fiecare lambriu si lipeste-l cu ajutorul unui adeziv special pentru tapet.

Cand iti renovezi casa si trebuie sa muti de colo-colo materiale de constructie, care presupun mult praf si mizerie, lipeste pe usa o folie care absoarbe praful astfel incat acesta sa nu circule in atmosfera si sa reduci poluarea. Patreaza-ti casa curata si ordonata tinand miile de obiecte mici si mari sub control. Fii obiectiv, arunca toate lucrurile de care nu mai ai nevoie si incearca sa le gasesti un loc stabil tuturor celorlalte.

De unde sa cumperi toate aceste accesorii pentru casa ta? O prima cautare ar putea incepe pe Chilipirim.ro in categoria Casa si Gradina sau Kilipiruri, unde avantajul consta in diversitatea mare a vanzatorilor din toate localitatile tarii dar si a abundentei de produse cu preturi mici.

Autor:

Vinzi sau cumperi? Oferi sau cauti? Prestezi un serviciu sau ai nevoie de unul?
Chilipirim.ro este locul in care vanzatorii si cumparatorii beneficiaza de cel mai bun raport calitate-pret, iubitorii de Kilipiruri au propriul bazar de anunturi gratuite, companiile isi promoveaza produsele si imaginea, antreprenorii isi gasesc oportunitati pentru lansarea noilor afaceri si pentru promovarea celor existente, prestatorii de servicii isi atrag potentialii clienti.

This author has published 3 articles so far.

Lasă un răspuns