Serviciile Marianei Calfa

27 septembrie 2018 | Autor: | Posted in Internet-Online

Din diferite motive, veti dori, la un moment dat sa aveti o pictura, sau mai bine zis o opera de arta. Poate fi pentru living-ul dumneavoastra, sau pentru noul birou de la munca, sau poate v-ati gandit sa oferiti un cadou unic cuiva drag dumneavoastra. Oricare din aceste situatii ar fi, ce conteaza este sa alegeti o pictura care sa fie intr-adevar o opera de arta. Iar in aceasta situatie, Mariana Calfa va poate ajuta

Cand vine vorba de pictura, Mariana Calfa va poate oferi o paleta larga de servicii.Pe langa operele de arta deja existente, in cazul  in care aveti o dorinta aparte, daca vreti o pictura cu o anumita tematica, sau o pictura pe un material aparte, cum ar fi lemnul, piatra sau chiar sticla, telentul Marianei Calfa va va fi de ajutor.

In cazul in care nu sunteti familiarizat cu stilul picturii pe care o abordeaza Mariana Calfa, puteti intra pe site-ul oficial al acestiea unde veti putea vedea cateva din operele de arta create de ea. Atat opere abstracte, care sunt la mare cautare in prezent, mai ales pentru locuintele sau incaperile de mari dimensiuni, dar si picturi clasice, reprezentative unui curent mai traditionalist.

De asemenea, multa lume a apelat la Mariana Calfa pentru servicii de pictura pe sticla. Nu neaparart pictura care sa semene cu celebrele icoane pe stical, ci chiar pictura de vitralii, rozete sau rozase. Pana la urma, o fereasta pictata va adauga tot timpul un plus de stil unei locuinte, mai ales in cazul in care lumina ar fi din belsug.

In plus, pictura direct pe perete pare a fi din ce in ce mai populara, multa lume dorind ca peretii casei sau biroului sa fie ornati intr-un anumit fel. Nu mai vorbim de clubruile sau barurile de mari dimensiuni unde, pentru un plus de originalitate, aceasta optiune devine oarecum obligatorie.

La acest tip de servicii mai aduagam doua tipuri de pictura. Intai de toate este vorba de pictura pe lemn, tehnica dezvoltata mai ales datorita crestinatatii, si in specail ortodoxismului, datorita raspandirii icoanelor. Bineinteles, ca pe lemn se poate picta orice, nu doar scene ce au caracter religios. O a doua forma de pictura, care este oarecum originala, este pictura pe piatra. Pana la urma, daca ne gandim la cele mai vechi opere de arta, datate acum cateva mii de ani, mai exact zeci de mii de ani, existand mai multe picturi ce au o vechime de peste 50.000 de mii de ani, acestea au fost facut pe piatra, pe peretii pesterilor si pe stanci. Asadar, de ce nu ar continua sa existe aceasta forma de arta si in epoca moderna? Mariana Calfa se asigura ca pictura pe piatra va dainui in continuare si in cazul in care doriti astfel de opere de arta, cu sigurnata talentata pictorita va va putea oferi asa ceva.

Deci, atat timp cat este vorba de picturi de orice fel, pe orice tip de material, Mariana Calfa va va satisface nevoile.

Autor:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns