Servicii integrate de reparatii si mentenanta pentru laptopul dumneavoastra

30 ianuarie 2018 | Autor: | Posted in Calculatoare

Un laptop nou este intr-adevar performant, insa asta nu inseamna ca un laptop vechi este mai putin eficient, sau cel putin acesta pare sa fie motto-ul companiei Power Laptop, care vine in sprijinul posesorilor de laptopuri si smartphone-uri printr-o platforma destinata exclusiv onorarii acestor servicii. Powerlaptopservice.ro este un proiect marca Power Laptop, considerat unul dintre magazinele online debutante dedicate in mod exclusiv detinatorilor de laptopuri. Serviciile pe care magazinul le ofera vizeaza problemele intampinate la nivel de hardware si software, in timp ce tabletele si smartphone-urile sunt identificate si rezolvate prin inlocuirea a diverse componente.

Reparatii laptopuri, tablete si telefoane

Powerlaptopservice.ro are grija de structura interna si externa a laptopului, acordand o importanta atentie etapei de expertiza a problemelor intampinate de utilizator. Cele mai sonore solicitari vizeaza problemele inregistrate in structura interna a laptopului, care afecteaza buna functionare a procesorului sau placii de baza. In urma expertizei, specialistii Power Laptop Service decid daca se impune curatarea de praf a laptopului si imbunatatirea performantelor sistemului de racire, inlocuirea balamalelor laptopului, a carcasei, a cooler-ului, a tastaturii sau display-ului sau daca este nevoie de o ajustare a calitatii placii de baza sau a placii video, care se poate efectua, in unele cazuri, pe loc.

In cazul in care laptopul dumneavoastra este perfect functional la capitolul hardware, specialistii Power Laptop Service se ocupa de intalarea driverelor si programelor si chiar a sistemului de Windows sau Macbook MacOS. Indiferent de modelul de laptop detinut, la powerlaptopservice.ro aveti siguranta imbunatatirii rentabilitatii laptopului dumneavoastra, fiind, totodata, un service care acopera o paleta extinsa de device-uri carora le poate reda o calitate cel putin decenta.

Reparatiile tabletelor vizeaza inlocuirea ecranului LDC, a mufei de alimentare sau a touchscreen-lui, in timp ce segmentul de service GSM se pliaza pe o varietate de nevoi pe care un utilizator le poate intampina, cum ar fi reparatiile sau inlocuirea componentelor interne sau externe care si-au pierdut eficienta odata cu trecerea timpului.

Eficienta si profesionalism concentrate in servicii premium

Dincolo de a fi un service format dintr-un personal 100% autorizat, compus din specialisti dedicati pasiunii pentru tehnologie si IT, Power Laptop Service ofera experienta unei colaborari fluide si rapide, prin prisma timpului minim pe care il necesita serviciile prestate. In timp ce unele solicitari pot fi solutionate pe loc, in functie de rezultatul expertizei in urma careia se constata daca este necesara interventia in partea de hardware sau softare a laptopului, unele probleme, cum ar fi curatarea de praf a laptopului sau inlocuirea unei componente externe pot fi rezolvate in maximum o ora de la momentul solicitarii, in timp ce durata maxima a unei interventii nu depaseste mai mult de 72 de ore, sustin specialistii powerlaptopservice.ro, dat fiind faptul ca anumite proceduri sunt mai anevoioase si au nevoie de mai mult timp decat in cazul interventiilor minore la nivelul structurii laptopului.

Timpul redus alocat serviciilor reprezinta unul dintre avantajele care propulseaza powerlaptopservice.ro in atentia clientilor service-ului, insa si profesionalismul personalului are un cuvant grav de spus in cadrul deciziei de a-si aduce device-urile si laptopurile in acest loc pentru a fi redresate. Totodata, faptul ca obiectivul echipei este acela de a mari durata de viata a laptopurilor se numara printre aspectele pozitive care pozitioneaza service-ul intr-o lumina de incredere, mizand pe calitatea si eficienta unui serviciu premiu care nu se lasa remunerat cu preturi exorbitante.

Calitate garantata a serviciilor

Nu doar portofoliul impresionant de clienti si numarul crescut de cereri inregistrate anul trecut recomanda powerlaptopservice.ro ca un loc de incredere in care laptopul dumneavoastra isi poate largi orizonul duratei de viata, ci viziunea aplicata in fiecare serviciu oferit. Service-ul Power Laptop ofera o garantie de pana la 12 luni fiecarei interventii, indiferent de tipul sau complexitatea acesteia, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de performantele neintrerupte ale device-ului dumneavoastra. Power Laptop Service pune pret pe fiecare colaborare si urmareste sa ofere satisfactia unui serviciu premium. Dincolo de a fi unul dintre cele mai populare service-uri bucurestene, Power Laptop este si un veritabil partener care vine in ajutorul laptopurilor care intampina probleme de functionare.

Laptopurile se bucura de reparatii profesionale si expertize de top odata ajunse pe mainile specialistilor Power Laptop, iar timpul scurt acordat serviciului atrage din ce in ce mai multe persoane sa le calce pragul. In cel mult 72 de ore de la efectuarea cererii pentru furnizarea de servicii, device-ul dumneavoastra va va fi inmanat impreuna cu o garantie de pana la 12 luni, lucru care dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca acest service pentru laptopuri pune pret pe satisfactia clientilor sai si pe colaborarile repetitive. Amplasat intr-o zona amplu circulata a Bucurestiului, Power Laptop Service isi pune la dispozitie serviciile variate tuturor utilizatorilor de laptopuri.

Autor:

This author has published 36 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns