Satisfactia copiilor se rezuma doar la alegerea jucariilor potrivite

30 ianuarie 2018 | Autor: | Posted in Fără categorie

Ar fi oare acest lucru posibil fara prezenta anumitor jucarii de profil?

Ar putea oare jucariile sa evite pe cat posibil savarsirea unor actiuni din partea unui micut?

Acestea sunt cateva din intrebarile pe care si le pun parintii, a caror bebelusi se afla in pragul varstei 0-12 luni, iar pentru acest lucru, anumite magazine din domeniul online, au dezvoltat o serie de jucarii, dar si accesorii, precum lantul pentru suzeta, capabile sa se intrebuinteze intr-un mod eficient acolo unde situatia o cere.

Lant pentru suzeta

Jucaria lant-suzeta, perfecta pentru activitatile din aer liber sau din interior

Orice copil pentru a se armoniza cu mediul inconjurator are nevoie de provocari pentru a experimenta diferite lucruri, dar si de circumstantele adecvate pentru ca acest proces sa fie posibil.

Cum altfel il putem provoca sa incerce lucruri noi, daca jucariile nu sunt principala tema de dezbatere?

Cu toti stim ca pentru a evita plansul,  dar si pentru a facilita aparitia primilor dintisori, este recomandata suzeta, accesoriu care poate fi rontait oricand de bebelus fara sa aibe de suferit.

Insa cum ar fi daca, in structura acestora ar fi prezente si niste caractere cu totul speciale, pentru a starni satisfactia in randul celor mici, dar si pentru a facilita formarea simtului tactil pronuntat?

Cu ajutorul pipaitului la varsta mica, copilul isi insuseste anumite nevoi, pentru a cunoaste orizonturi noi, dar si pentru a-si dezvolta structuriile interne, mai ales pe plan motric sau cognitiv.

De unde pot achizitiona un lant-suzeta si care sunt formele sale de exprimare?

Nu de putine ori, parintii au de strans dupa bebelusi, mai ales ca acestia frecventeaza des aruncatul jucariilor din gura sau dupa caz dintr-o parte in alta a camerei.

Lantul suzeta este o jucarie incorporata, ce poate fi fixata la nivelul unui carut,  dar poate fi folosita de asemenea si ca element de prindere a altor jucarii, pentru a evita anumite situatii care pot irosi din timpul parintilor.

Pentru baietei, lanturile-suzeta Albastrel, Topaind, Hai la Drum sau Petrecere cu Printi sunt preferate indelung, in timp ce pentru fetite, parintii apeleaza des la modelele Rosalinda, Zambet Discret, Ursoaica Imbujorata sau Ileana Cosanzeana.

Comerciantii nu uita de dorintele parintilor

Pentru a capata o forma unica de exprimare, un lant-suzeta poate fi personalizat cu numele unui bebelus, pe anumite magazine predestinate, ori de cate ori un parinte solicita acesti lucru inainte de plasarea comenzii.

Mai mult decat atat, conform ultimelor declaratii ale cumparatorilor, lantul-suzeta se dovedeste a fi un accesoriu foarte intrebuintat in primele luni in randul celor mici, motiv pentru care si tu trebuie sa achizitionezi unul.

Pe deoparte datorita nevoii excesive pentru suzeta a micutului, pe de alta parte pentru a spori satisfactia jocurilor sale ori de cate ori debordeaza de energie si nu are stare.

Verifica ultimele oferte si pune-te in situatia de a achizitiona mai multe accesorii cu profil diferit la un pret cu adevarat unic.

Autor:

This author has published 9 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns