Sarbatorim 25 de ani

2 noiembrie 2016 | Autor: | Posted in Comunicate de Presa

In data de 25 octombrie 2016 Libris Brasov a implinit 25 de ani de existenta.

Pe parcursul acestor 25 de ani de activitate, Libris s-a dovedit a fi cel mai important actor pe piata de cultura scrisa din judeţul Braşov, un partener important in implementarea politicilor publice locale in domeniul culturii scrise si organizator, alaturi de Primaria Municipiului Brasov si de Uniunea Scriitorilor din Romania, filiala Braşov, a Targului de Carte si Muzica (ajuns in 2016 la editia a XIII-a) si a Festivalului de Carte si Muzica ajuns la editia a V-a.

Toate aceste fapte de sustinere culturala a Brasovului au fost facute de Libris prin Asociatia Libris Cultural, dar si prin celelalte spatii pe care Grupul Libris le mai detine.

Sa nu uitam de cea mai veche si mai cunoascuta librarie din Brașov, Șt. O.Iosif, care gazduieste saptamanal evenimente culturale deosebite, cu invitati de prestigiu din Romania si nu numai!

Sa nu uitam de cea mai mare librarie online din tara noastra, Libris.ro, cu peste 1.000.000 de comenzi expediate în 7 ani de activitate, de cel mai mare depozit de carte din Romania ce gazduieste peste 2.000.000 de carti!

Sa nu uitam de editura Libris Editorial, cu peste 34 de volume editate în mai puțin de 2 ani!

Si, evident, sa nu trecem cu vederea de Casa de Productii Libris, cu peste 250 de albume editate si o activitate asidua de promovare a culturii traditionale!

Toate aceste activitati au dinamizat viata culturala brasoveana si au ajutat semnificativ micul burg sa isi depuna candidatura pentru Capitala culturala europeana in 2021. Chiar daca acest lucru nu s-a realizat, Brasovul si-a recapatat cultural stima de sine si si-a regasit acele fapte ale trecutului care il recomanda pentru afirmarea unei identitati culturale! Iar la toate astea Libris a avut un important aport.

LA MULTI ANI, LIBRIS!

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns