Sarbatoreste botezul micutului tau!

6 decembrie 2019 | Autor: | Posted in Societate

 Iti propunem sa fii oaspetele nostru pentru petrecerea botezului fiindca noi stim sa fim gazda perfecta. 

Se apropie momentul sarbatoririi botezului tau si nu stii unde sa te adresezi? 

Solutia este la noi.Iti oferim salon botez Bucuresti pentru o petrecere desavarsita impreuna cu invitatii tai. 

De acum nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru ca trebuie sa organizezi o petrecere si esti in incurcatura nestiind unde sa te adresezi pentru ca noi suntem aici pentru tine si invitatii tai. 

Desigur, iti doresti ca evenimentul unic din viata voastra, botezul copilului tau sa fie unul aparte si sa multumesca orice invitat in parte indiferent de pretentii iar acum noi iti oferim acest prilej pentru aceasta este si scopul nostru. 

Esti doar la un click distanta de salonul pentru botez

Acceseaza site-ul nostru si alege unde vei petrece unul dintre cele mai memorabile momente din viata copilului tau, botezul copilului care a venit pe lume pentru a va umple viata de bucurii. 

Pastreza apoi contactul cu noi si revino ori de cate ori ai nevoie pentru ca suntem locul unde se organizeaza cele mai frumoase petreceri indiferent ca este vorba despre petreceri corporate, nunta , botez sau orice alt eveniment important din viata ta. 

J’adore Ballroom iti ofera prilejul sa alegi in care dintre saloane iti doresti sa aiba loc petrecerea evenimentului unic din viata, botezul copilului tau. 

Fiecare salon botez Bucuresti din cadrul J’adore Ballroom are o ambianta aparte fiindca designul vine in intampinarea ideilor creative care insotesc evenimentul. 

La noi totul este aparte, incepand cu luminile, decorurile, aranjamentele florale, mobilierul, organizarea in sine fiind excelenta astfel incat sa nu existe nici un fel de scapari. 

Beneficiezi de muzica si Dj pentru ca buna dispozitie sa pluteasca in orice colt al salonului botez Bucuresti, J’adore Ballroom. 

Iti daruim si suprize oferite de catre ursitoarele botez care vor dedica un program aparte copilului tau, program la care participand toti invitatii tai vor fi incantati. 

Salon botez Bucuresti J’adore Ballroom vine in intampinarea nevoilor tale si-ti ofera sansa de a avea o petrecere organizeta cu lux de amanunte si acum poti alege locatia dorita in functie de preferintele designului si al numarului de invitati care vor participa la eveniment. 

Intra pe site pentru a vizualiza aspectul fiecarui salon in parte si apoi contacteaza-ne pentru ca a dscuta toate detaliile importante ale petrecerii pentru ca acestea fac diferenta dintre noi si concurenta. 

Vom stabili impreuna meniul care de fiecare data impresioneaza orice ai alege pentru ca acesta este bogat si diversificat, aranjat pe platouri fine iar maestrii nostii in arta culinara au grija ca fiecare aranjament culinar in parte sa incante atat ochiul cat si gustul, combinand perfect produsele culinare. 

Poti opta pentru ca in cadrul  petrecerii din salon botez Bucuresti  invitatii tai sa beneficieze de produse delicioase de la candy bar, cele fine si delicate din cadrul cheese bar si racoritarele si parfumatele sucur de la lemonade bar. 

Nu mai astepta si hai sa organizam impreuna o petrecere de neuitat. 

Autor:

This author has published 16 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns