Salon evenimente

12 februarie 2020 | Autor: | Posted in Afaceri

Atunci cand intentionezi sa organizezi o intalnire de afaceri importanta cu clientii sau partenerii, trebuie sa abordezi cu atentie problema alegerii unui salon evenimente. First Events & Weddings din cadrul Hotelului Siqua din Bucuresti este gata sa ofere un salon de evenimente convenabil, in care orice intalnire poate fi organizata la cel mai inalt nivel. Conferinta organizata la hotel intr-un salon evenimente, este un indicator al intentiilor serioase, al oportunitatilor vaste si al statutului ridicat al intalnirii. Exista patru saloane de diferite dimensiuni si formate, pentru organizarea de diverse evenimente, inclusiv banchete, receptii, seminarii, discursuri publice si conferinte. La dispozitia oaspetilor exista atat un salon mare pentru evenimente mari, cu multi oaspeti, cat si un salon relativ mic pentru intalniri si negocieri. 

Meniul restaurantului ofera o abundenta si o varietate de preparate din bucataria italiana si europeana. Iubitorii de preparate consistente vor aprecia in special selectia larga de preparate din carne suculente. De asemenea, se pot desfata cu ceva dulce sofisticat, delicios si rafinat. Lista de vinuri prezinta o selectie larga de bauturi alcoolice. Aici poti lua cu usurinta o gustare, o ceasca de cafea aromata sau un ceai aromat. Atmosfera relaxanta este favorabila unei conversatii prietenoase si a unei intalniri de afaceri intr-un cadru informal. 

De ce sa alegi un salon evenimente 

Un salon evenimente la First Events & Weddings din cadrul Hotelului Siqua este intotdeauna rentabil si accesibil. Bucatarii si ospatarii au experienta in deservirea unor astfel de evenimente. Se poate realiza un meniu individual pentru fiecare eveniment. Directorul de Catering  si bucatarul sef te vor ajuta sa determini comanda si iti vor spune ce bauturi sunt potrivite pentru bucatele selectate. Mai mult, daca intentionezi sa organizezi un eveniment intr-o zi din cursul saptamanii, iti vor fi oferite conditii speciale. Si anume: 

  • Poti aduce si utiliza propriile bauturi alcoolice si non-alcoolice; 
  • Daca nunta este sarbatorita intr-un salon evenimente din cadrul Hotelului Siqua, poate fi oferitatinerilor casatoriti, o camera matrimoniala in hotel pentru o noapte; 
  • Oaspetii vor avea, de asemenea, un pret special daca vor sa stea la hotel; 
  • Poti utiliza gratuit site-ul hotelului pentru a organiza o iesire frumoasa si solemna. 

Inchirierea unui salon evenimente pentru o nunta, un botez sau o zi de nastere este ceea ce iti trebuie.    

Evenimente de afaceri 

Daca intentionezi sa organizezi orice eveniment corporatist sau de afaceri, vei avea nevoie de o sala de conferinte. Din fericire, First Events & Weddings din cadrul Hotelului Siqua are patru astfel de saloane. Suprafata lor totala este de 565 de metri patrati. Saloanele sunt echipate, astfel incat, nimic nu ar putea sa interfereze cu o discutie fructuoasa despre probleme de lucru importante. In oricare dintre saloanele de evenimente exista iluminare excelenta, sistem puternic de aer conditionat si ventilatie, acces la internet de mare viteza, tehnica de prezentare si multe altele. Organizarea unui eveniment de afaceri intr-un astfel de salon, cu siguranta va fi eficient si productiv. La sfarsitul intalnirii de afaceri, va fi posibila organizarea unui banchet festiv. Inchirierea unui salon de evenimente la un pret atat de mic, este una dintre cele mai avantajoase oferte First Events & Weddings din cadrul Hotelului Siqua.  

 Vezi aici toate saloanele disponibile pentru evenimentul tau!

Autor:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns