Sa lucram grtis sau nu?

20 noiembrie 2017 | Autor: | Posted in Educatie

Lucreaza gratuit! Acest lucru ne poate aduce o stare de neplacere, insa conceptul de a lucra pe gratis a fost introdus prin clipuri video, ilustratii, chiar si conturile pe care le detinem pe retelele de socializare.

Nu exista un raspuns corect la intrebarea „ar trebui sa lucrezi gratuit?”. In schimb, raspunsul potrivit pentru este in continua schimbare, in functie de nevoile, obiectivele si disponibilitatea actuala. Avand in vedere acest lucru, exista cateva situatii in care munca pe gratis poate fi de fapt un real succes in cariera sau afacerea pe care dorim sa o dezvoltam.

Munca noastra va fi expusa unui public larg
Aceasta forma de a lucra gratis este deseori intalnita la persoanele care isi doresc sa faca public afacerea sau lucrurile pe care le dezvolta. Nu trebuie sa ne sperie gandul de a avea un public cat mai larg, trebuie sa invatam sa profitam de oportunitati si caile de prmovare, astfel incat sa avem un rezultat cat mai bun.

CV-ul sau portofoliul
Rezumarea a ceea ce facem intr-o munca uimitoare pentru o companie credibila va poate face sa va atrageti in domeniul celor mai avantajoase locuri de munca. Acelasi lucru este valabil si pentru exemplele vizuale ale unei lucrari frumoase, indiferent daca sunteti un designer grafic, un fotograf, un stilist sau un consultant de marca.

Experienta
Acest lucru este deosebit de important atunci cand vine vorba de cariera. Luati in considerare oferirea de ajutor gratuit si veti obtine o experienta nepretuita la locul de munca si nu numai.

Cunostinte
Reteaua sociala este mai mult decat importanta cand vine vorba de dezvoltarea pe plan profesional. Este esential sa ne facem timp pentru a pastra legatura cu acestia, sa organizam evenimente cu scopul de a ne extinde reteaua de cunostinte si pentru a crea noi oportunitati.

In momentul in care incepem sa lucram gratis, a obtine un loc de munca foarte bine platit este destul de probabil. Sansele de a face ceea ce ne place si sa obtinem un venit lunar considerabil in urma acestuia este des intalnita datorita felului in care s-a dezvoltat piata muncii in ultima perioada. Internetul a devenit o unealta indispensabila in dezvoltarea pe plan profesional. De asemenea, voluntariatul sau faptele de caritate sunt pe de o parte o multumire sufleteasca, air in al doilea rand acestea sunt apreciate de viitori parteneri de afaceri sau chiar de viitorul angajator.

Faptul ca reusim sa ne implicam in mai multe activitati si reusim sa fructificam timpul este un avantaj atat pentru dezvoltarea personala, cat si pentru cariera noastra.

Autor:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns