Rulouri Exterioare Actionate de la Distanta prin Telefon

12 februarie 2020 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Rulouri Exterioare Ieftine produce si comercializeaza jaluzele de exterior din aluminiu cu actionare manuala cu snur sau electrica prin buton sau telecomanda din anul 2003. Inca de la inceput ne-am focusat pe calitatea produselor oferite clientilor nostri si am dorit ca toate produsele si montajele facute de firma noastra sa fie impecabile.

In anul 2020 am decis ca putem sa oferim la toata gama de rulouri exterioare din aluminiu cu actionare electrica Gratuit Aplicatia cu control de la distanta prin telefon al rulourilor exterioare din aluminiu. Cu ce ajuta ajuta aceasta aplicatie? Ajuta atunci cand plecati in graba de acasa sau de la birou si ati uitat rulourile exterioare din aluminiu deschise sau inchise si doriti sa le fi lasat semi-inchise sau in alta pozitie aceastea sa poata fi controlate si prin telefon cu ajutorul aplicatiei disponibile.

Aceasta aplicatie este functionala prin Wi-Fi sau alta sursa de internet dupa telefonul dvs. De aceea din testele noastre a reiesit faptul ca rulourile dvs. pot fi actionate de la distanta prin intermediul telefonului mobil si al aplicatiei special dezvoltata de catre inginerii nostrii.

Aplicatia va fi instalata de catre unul din colegii nostri care vor face montajul ruloului exterior din aluminiu cu actionare electrica, dupa instalare o sa va faca verificarea ruloului si o sa va ofere instructiunile necesare in vederea folosirii aplicatiei pusa la dispozitie Gratuit.

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns