Revelion 2013 in statiunea Busteni

28 decembrie 2012 | Autor: | Posted in Turism

Daca v-ati hotarat sa petreceti revelionul departe de casa, intr-o statiune montana unde sa aveti posibilitatea sa va odihniti si sa va distrati, va recomand sa aruncati un ochi si pe ofertele de cazare din statiunea Busteni.

Statiunea Busteni se afla in judetul Prahova si este un mic orasel cochet perfect pentru petrecerea unui sejur mai ales in anotimpul rece al anului. Aici veti gasi unitati de cazare de 2 stele/margarete pana la locatii de lux de 5 stele. Pe site-urile de specialitate s-au afisat deja o multime de oferte de revelion 2013 care mai de care mai atragatoare si foarte variate. De exemplu, daca v-ati gandit sa plecati un grup mare de prieteni si sa va petreceti revelionul la munte in statiunea Busteni, tariful la o pensiune de 2 stele cu o capacitate de 12 persoane este de 4500 ron (3 zile de cazare) / unitate. Daca doriti sa petreceti noaptea dintre ani intr-o locatie de lux tariful intr-o pensiune de 4 stele ce include un sejur de 3 nopti de cazare cu masa festiva si mic dejun in fiecare zi este de 1200 lei/persoana/loc in camera dubla.

Ceea ce v-am relatat mai sus sunt doar cateva exemple de tarife si locatii pe care le puteti gasi in statiunea Busteni. Pentru a gasi oferta potrivita pentru dumneavoastra trebuie doar sa accesati site-urile ce promoveaza unitatile de turism din Romania iar acolo veti avea posibilitatea sa aflati o multime de alte informatii si sa vizualizati si unitatile de cazare in Busteni .

Revelionul semnifica trecerea intr-un nou an calendaristic si toata lumea incearca sa sarbatoreasca cat mai frumos acest eveniment alaturi de prieteni, familie sau persoanele dragi! Si pentru ca totul sa iasa perfect, mai ales in cazul in care plecati in vacanta, alegeti cu grija unitatea de cazare pentru a nu intampina acolo eventuale neplaceri! Sejur placut!

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns