O alternativa la reumplerea cartuselor

5 decembrie 2015 | Autor: | Posted in Calculatoare

Reumplerea cartuselor de imprimanta reprezinta o alternativa foarte eficienta si mult mai ieftina decat cumpararea unor cartuse noi. Iar cum calitatea imprimarii tine de calitatea tusului, este foarte important sa alegem firmele ce ofera servicii profesionale de reincarcare cartuse.

Majoritatea producatorilor de imprimante sfatuiesc clientii sa cumpere cartuse originale atunci cand se consuma cele primite la cumpararea imprimantei. Dar problema este ca un cartus de imprimanta nou este foarte scump. Asta deoarece producatorii de imprimanta nu fac bani prin vanzarea imprimantei in sine, ci pe vanzarea consumabilelor si mai exact: prin vanzarea cartuselor de imprimanta – care au un pret mult prea ridicat.

Producatorii de imprimante ne sfatuiesc sa nu apelam la cartuse universale si nici la reincarcarea acestora pretinzand ca sunt de slaba calitate si nu vor reda documentele la aceeasi claritate precum cele originale, ba mai rau de atat, afirmand ca s-ar putea strica si imprimanta. Lucruri total neadevarate atata timp cat reincarcarea este facuta de profesionisti.

De ce sa reumplem cartusele de imprimanta?

  • Primul motiv este dat de faptul ca reumplerea este mai ieftina decat cumpararea unui cartus nou. Daca un cartus nou costa peste 100 Ron, in functie de firma si de imprimanta pe care o aveti poate depasi si 1000 Ron. In timp ce o reincarcare costa intre 25-40 Ron pentru imprimantele comerciale si pana in 400 Ron pentru cele profesionale.
  • Serviciile de reumplere cartuse sunt foarte accesibile. Asta deoarece exista multe firme ce ofera astfel de servicii. In general oricare centru de copiere ofera si servicii de reincarcare cartuse. In Brasov, la mine in oras, sunt peste 10 astfel de centre de copiere doar in zona centrala. Cu siguranta la fel de multe centre de copiere sunt si in alte orase din tara.
  • Calitatea imprimarii este la fel de buna ca atunci cand alegem sa cumparam un cartus nou. Asta doar daca facem reincarcarea la o firma reputabila care foloseste si tus original. Firmele precum aceasta cu siguranta va vor oferi rezultate de exceptie. http://underclick.ro/reumplere-cartuse-online-la-refillpedia/

Avand aceasta alternativa la dispozitie, putem considera ca acum este un moft sa ne cumparam de fiecare data cartuse noi. Doar daca pur si simplu nu ne pasa ce facem cu banii, da, atunci putem cumpara luna de luna cartuse noi. Insa daca nu vrem sa aruncam cu banii pe fereastra, cel mai bine ar fi sa cautam o firma ce ofera servicii profesionale de reumplere cartuse.

Autor:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.