Reprezentarea clienților în procedură penală

12 august 2019 | Autor: | Posted in Afaceri

Orice persoană ar trebui să-și cunoască drepturile și obligațiile și să fie reprezentată în mod corect în orice caz legal. O persoană are dreptul să primească asistență legală și să fie reprezentat în procedurile penale. Asistența și reprezentarea juridică sunt reglementate de regulile procedurii penale, setate de Parlamentul României în Codul Penal al României.

Aceste norme sunt menite să asigure exercitarea eficientă a responsabilităților organelor judiciare și să asigure respectarea drepturilor participanților la procedurile penale. Se urmărește, de asemenea, ca procedurile să respecte Constituția și reglementările Uniunii Europene, precum și faptele și acordurile privind drepturile fundamentale ale omului semnate de România. Dacă sunteți în căutarea unui avocat în România care să vă ajute, să vă ghideze și să vă reprezinte în mod corect în instanță, puteți consulta Hammond Partnership, o firmă internațională de avocați din România.

De ce să alegeți firma de avocați Hammond?

Hammond Partnership are o experiență vastă în litigiile și cazurile de arbitraj, atât la nivel local, cât și la nivel internațional, precum și la toate nivelurile, inclusiv la Curtea Supremă. Experții ce activează în cadrul firmei de avocatură Hammond oferă asistență deplină în toate cazurile de litigii, indiferent dacă sunt instanțe litigioase internaționale sau transfrontaliere. Nu contează dacă este vorba despre un caz care trebuie să fie tratat într-o instanță ordinară sau un caz pentru Curtea Supremă – veți găsi asistență juridică la această firmă. Avocații români de la Hammond Partnership sunt experimentați și orientați spre client. Fiecare caz, oricât de complicat, este tratat cu grijă și atenție și se realizează o cercetare corespunzătoare. Cei de la Hammond Partnership sunt ferm convinși că nu există nici o problemă fără o soluție. Avocații vă vor ajuta să aflați despre drepturile și obligațiile dvs. și vă vor acorda asistență pe parcursul procedurilor.

https://hammond-partnership.com

Autor:

This author has published 30 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns