Weekend reduceri Rao 29-31 iulie 2016 la Libris

29 iulie 2016 | Autor: | Posted in Cumparaturi online

Doar in acest week-end, 29-31 iulie 2016! O noua super oferta! La toate titlurile editurii Rao sunt reduceri intre 40% si 65%! Numai pe Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania.

Editura Rao noutati: Peste 1900 de titluri de carte vor sta la dispozitia cititorilor pasionati! La mai putin de jumatate de pret editura Rao va ofera deopotriva fictiune si nonfictiune (in serii de autor sau in serii tematice), atat pentru adulti, cat si pentru copii si tineri, cele mai variate carti, pentru cele mai exigente gusturi.

Beletristica are cele mai numeroase titluri (1231) si cuprinde nume de prima mana: F. Scott Fitzgerald, Gabriel Garcia Marquez, Ernesto Sabato, Albert Camus, William Faulkner, Hermann Hesse, Dan Brown, John Grisham, Nicholas Sparks, Agatha Christie, Thomas Mann, Franz Kafka, Ismail Kadare sau Mahfuz Naghib. Se adauga autori romani cu vanzari deosebite sau intrati deja in istoria literaturii: Igor Bergler, Augustin Buzura, Dinu Sararu, Mircea Malita, Doru Munteanu, Andrei Ruse, Stefan Mitroi, Eugen Ovidiu Chirovici sau Carmen Gheorghe.

Pe langa literatura va asteapta memorii, jurnale, biografii sau autobiografii ale unor personalitati marcante: Coco Chanel, Grace de Monaco, Edith Piaf, Agatha Christie, Julio Iglesias, Steve Jobs, Nicolas Sarkozy, John Lennon sau Celine Malraux. Aceste carti pot oricand sa ne inspire!

Iubitorii de calatorii pot cumpara carti de calatorie, un ghid turistic sau jurnale de calatorie; parintii au si ei la dispozitie peste 400 de titluri pentru si despre copii, manuale si caiete scolare sau studii de parenting. Zona umanista este si ea excelent reprezentata: volume de dezvoltare personala, cultura generala, carti de arta, design si arhitectura, opuri despre religii, spiritualitate si esoterism, filosofie, istorie, psihologie, sociologie, critica literara sunt si ele la preturi care sfideaza orice concurenta.

Nu ezitati sa va completati biblioteca, nu ezitati sa va intalniti cu aceste carti, cu atat mai mult cu cat, pe langa reducerea de 40% – 65%, exista si avantajul major al transportului gratuit, la orice comanda, indiferent de valoarea ei, cu livrare prin curier.

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns