Program Gratuit de Verificare si Detectare a Plagiatului

5 ianuarie 2015 | Autor: | Posted in Educatie

Verifica texte in limba romana si protejeaza-te de plagiat!

100% gratuit, 100% profesional, cel mai complet program de analiza si detectie a plagiatului, rezultatul muncii unei echipe de specialisti in IT si lingvistica – scaneaza si analizeaza orice tip de text scris in limba romana – DetectarePlagiat.ro!

Ai scris un text si ai folosit in redactarea lui mai multe surse de inspiratie si materiale bibliografice ? Atunci este cazul sa te asiguri ca materialul pe care l-ai realizat nu poate fi suspectat de plagiat. Fie in mod voluntar, fie de cele mai multe ori din greseala, unii autori de texte (fie ca sunt studenti care compun o lucrare de diploma, fie ca sunt autori de articole sau texte stiintifice), uita sa citeze corect anumite afirmatii, imbina idei proprii cu formulari elaborate de altii si astfel plagiaza.

Pe site-ul DetectarePlagiat.ro puteti gasi pentru descarcare gratuita, primul si singurul program de analiza si detectare a plagiatului special realizat pentru a servi analizelor de text scris in limba romana. Fiind rodul muncii unei echipe de specialisti in tehnologia informatiei si analiza lingvistica, softul DetectarePlagiat.ro este o unealta folositoare atat pentru cei care redacteaza orice tip de text, cat si pentru cei care achizitioneaza drepturi de autor sau comanda continut de text online.

Inmultirea si diversificarea surselor de informatie  disponibile mai ales online a dus pe de o parte la imbogatirea elementelor de cunoastere disponibile pentru orice individ conectat la internet, dar, pe de alta parte, a determinat si o recrudescenta a plagiatului, in special in textele academice pe care studentii sau masteranzii trebuie sa le redacteze, precum si in continutul online al unor site-uri care copiaza realmente articole si informatii din alte surse, fara a avea dreptul sa o faca.

Atat pentru protectia proprie cat si pentru verificarea documentelor si textelor pe care eventual le comandati contracost (de la autori de texte si jurnalisti freelanceri), aveti acum disponibil DetectarePlagiat.ro ), site-ul unde puteti descarca gratuit si legal primul si cel mai complet soft de detectare a plagiatului din Romania, special conceput pentru analiza de texte in limba romana.

Iti verifici propriul text redactat (lucrare de licenta, dizertatie de master sau orice tip de text) si afli inaintea tuturor daca textul tau contine similitudini si idei preluate din eroare din alte surse disponibile pe internet; validezi continutul site-ului propriu si descoperi daca pe alte site-uri s-a preluat in mod neautorizat continut din site-ul tau – totul pe DetectarePlagiat.ro !

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comentarii (1)

  1. Adrian

    O alta unealta online si gratuita pentru a verifica texte sau articole de plagiat este si http://www.anti-plagiat.info . Acesta unealta va permite sa adaugati pana la 1500 per cautare iar in cazul cand textul mai pare pe internet aveti posibilitatea de a vedea sursa lui.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.