Prințesa din castelul cu 30 de camere – Mariana Calfa

12 februarie 2019 | Autor: | Posted in Internet-Online

Ce fetiță nu visează să fie într-o zi prințesă și să trăiască într-un castel? Pictorița Mariana Calfa este una dintre micile cenușerese care și-a îndeplinit visul din copilărie, iar acum este deținătoarea unui castel de poveste. Putem spune că este o adevărată prințesă, sau cel puțin trăiește ca una, iar tot ce îi mai lipsește este un prinț care să apară la poarta palatului călare pe un cal alb.

Pictorița blondă a visat la un astfel de castel de când era mică și i se citeau povești cu prințese, iar când a mai crescut și-a transformat visul în realitate, construindu-l după propriile ei schițe. Realizările ei profesionale au ajutat-o să-și îndeplinească visul din copilările, iar acum este mai fericită ca niciodată.

Proprietate pe care o deține are 30 de camere, 15 băi, 8 bucătării și o piscină imensă, toate „asezonate” cu obiecte decorative foarte scumpe și de lux. Interiorul castelului este unul opulent și pretențios, iar Mariana Calfa este mândră cu designul interior pe care l-a ales singură.

Pereții sunt împânziți cu tablouri scumpe, măști venețiene și alte obiecte decorative foarte scumpe, iar pentru a adăuga o notă personală întregului castel, la loc de cinste, lângă oglinda în stil baroc și măsuța prețiosă, se află un calendar cu cele mai reușite poze ale pictoriței. Bineînțeles că nu lipsesc de pe pereți și cele mai reușite tablouri ale ei, care au locul lor special și care o definesc ca și artistă. Scările scumpe din marmură albă sunt îmbrăcare într-un covor roșu-sângeriu care ne duce cu gândul la Hollywood și la luxul afișat de marile vedete de cinema. Castelul este plin de plante decorative de interior, iar Mariana se declară profund îndrăgostită de flori.

Mariana Calfa a vrut să facă din locuința ei de poveste un loc în care modernismul și stilul clasic/vechi să se întrepătrundă, de aceea a combinat cele două stilul atât în design-ul interior cât și în cel exterior. Pictorița este o mare iubitoare de natură, iar acest lucru se poate observa din grija pe care o acordă grădinii ce împrejmuiește frumosul castel. Acesta recunoște că deși nu are prea mult timp îi place să se ocupe de grădină, iar locul ei preferat este leagănul în care se relaxează în fiecare seară.

Se spune că un om poate fi citit și descris prin lucrurile pe care le iubește și le cumpără, iar pictorița iubește tot ce este mai pur: natura, stilul vechi și tot ceea ce este frumos. Castelul ei, deși poate părea la o primă vedere, rece și intimidant, odată văzut din interior devine doar spațios și îmbietor, la fel ca și persoana care îl deține.

Autor:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns