Premiu Un Laptop Dell Inspiron 3542 de la Libris

9 iunie 2016 | Autor: | Posted in Cumparaturi online

Libris.ro, cea mai de incredere librarie online din Romania, dedica saptamana 07-12 iunie, tuturor copiilor si elevilor care incheie anul scolar 2015-2016 cu rezultate frumoase la invatatura.

campanie libris.ro

Fie ca vor fi premiati de unitatile scolare, fie ca vor alege cartile potrivite pentru vacanta de vara, copiii si elevii au la dispozitie in libraria noastra online peste 25.000 de titluri.

Va recomandam cartile de belestristica, de literatura, carti de cultura generala, enciclopedii potrivite pentru scolari sau elevii din clasele mai mari, adaptate preferintelor si varstei fiecaruia in parte.

In toti cei 7 ani de activitate, www.libris.ro a fost mereu aproape de cititorii sai si i-a rasplatit pe cei mai fideli clienti. De aceea, si pentru campania din saptamana 07-12 iunie v-am pregatit o surpriza: toate comenzile cu o valoare de minim 75 de lei si peste aceasta suma, vor intra automat la tragerea la sorti din 17 iunie, care va desemna castigatorul unui Laptop Dell Inspiron 3542, in valoare de 1899 lei !

Fericitul castigator va fi ales prin tragere la sorti,  cu ajutorul serviciului random.org. si va fi anuntat atat pe site-ul www.libris.ro, cat si prin telefon, la numarul trecut în comanda. Succes tuturor participantilor !

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns