Polistiren extrudat de la mesterumanole.ro. Intra si prinde oferta

31 iulie 2018 | Autor: | Posted in Casa si gradina

In cazul izolarii termice exista foarte multe variante din care puteti sa alegeti si evident polistiren extrudat. Bineinteles, fiecare are proprile avantaje si dezavantaje.

Pentru ca are cateva propietati diferite fata de varianta expandata, materialul cunoscut sub numele de polistirent extrudat a inceput sa devina o alegere extrem de populara printre consumatori. Polistirenul extrudat se remarca in principal prin rezistenta la factorii de mediu. Mai mult decat atat, este mult mai impermeabil decat competitorii sai.

Polistirenul extrudat este un material de constructii cu o vechime mare in piata, iar acest lucru poate sa dovedeasca calitatea acestui material.

De ce ati alege polistiren extrudat, daca pe piata se afla si alte variante? Prin ce se remarca acest material?

Trebuie sa stiti ca polistirenul extrudat are o serie importante de caracteristici unice care il separa de competitorii sai. Chiar si cu pretul mult mai crescut fata de alte materiale cu aceeasi functie, polistirenul extrudat este inca apreciat de o gama variata de clienti pentru caracteristici precum:

  • Acest material se gaseste intr-o varietate de dimensiuni, in functie de preferintele clientului;
  • Este unul dintre cei mai buni izolatori termici;
  • Nu ridica probleme in transportare si manevrare;
  • Cea mai buna intrebuintare a acestuia este in izolarea podelelor datorita caracteristicilor de care da dovada;
  • Nu este afectat de soare si de actiunii mecanice.

Polistirenul extrudat are o gama larga de proprietati care il transforma in alegerea favorita a mai multor clienti. Spre exemplu, acesta este foarte apreciat pentru rezistenta la trecerea de la umezeala la lipsa acesteia.

De asemenea este un material dur care rezista in timp. Nu duce lipsa nici de elasticitate. Este de asemenea foarte apreciat pentru calitatea sa de a rezista fara probleme la fenomenul de inghet si dezghet.

Ce proprietati se regasesc la polistirenul extrudat?

O diferenta fata de competitorul sau, cel expandat, este ca are o structura celulara inchisa. Asadar, suprafetele unde este montat acest tip de polistiren nu vor putea respira. Astfel, acesta este o alegere foarte potrivita pentru a izola podelele.

Aveti nevoie de un izolator termic pentru proiectul dumneavoastra de constructii? De ce nu alegeti polistiren extrudat oferit de catre Mesteru Manole

Mesteru Manole s-a remarcat pe piata din Romania ca si un distribuitor de incredere, astfel dumneavoastra puteti fi siguri ca reusita proiectului dumneavoastra de constructii va fi garantata!

Materialele puse la dispozitie sunt printre cele mai calitative, astfel ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

Nu uitati nici de linia de consiliere gratuita pusa la dispozitie pentru dumneavoastra pe site-ul Mesteru Manole. In caz ca intampinati probleme stiti la cine puteti sa apelati.

Autor:

This author has published 25 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns