Plasa impotriva insectelor – bucura-te de aer proaspat, fara insecte

21 august 2015 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Renunta la improvizatii! Alege solutia potrivita!

Vrei sa controlezi lumina sau caldura in mansarda? In lunile iulie si august profita de oferta Velux si alege solutia care ti se potriveste! Ai 10% reducere la achizitia rulourilor parasolare, decorative, a roletelor exterioare si a plaselor impotriva insectelor.

Caracteristici:
100% protectie contra insectelor
Material durabil, transparent, tip plasa
Nu obstructioneaza privelistea, buna vizibiltate catre exterior

Cu plasa VELUX impotriva insectelor te poti bucura de priveliste si de aer proaspat – fara sa fi deranjat de insecte. Plasa se potriveste perfect ferestrei tale de mansarda VELUX, este transparenta, iar provelistea catre exterior nu va fi obstructionata. Plasa ruleaza pe sine glisante din aluminiu, fiind foarte usor de operat, iar cand nu este folosita se ruleaza integral in caseta discreta din partea de sus.
Plasa impotriva tantarilor se poate achizitiona doar in culoarea neagra.

Varianta de operare – Operare manuala cu bara de operare

Plasa VELUX impotriva insectelor se opereaza manual cu ajutorul unei bare de operare. Trebuie doar sa actionezi bara in sus sau in jos. Plasa impotriva insectelor are o caseta discreta in partea de sus unde este rulata integral cand nu este folosita, operarea ei pe sine glisante fiind lina si usoara.

Material
Plasa VELUX impotriva insectelor este realizata din fibra de sticla si este transparenta. Sinele laterale si caseta superioara sunt realizate din aluminiu anodizat.

Garantie
Toate produsele VELUX sunt realizate la standarde riguroase, din materiale de cea mai buna calitate si au fost concepute pentru a ne asigura ca vor functiona ireprosabil si dupa utilizarea produsului ani de zile. Toate rulourile si roletele exterioare VELUX beneficiaza de o garantie de 3 ani.

Pentru oferta de pret apeleaza la un consultant Sakral.

Autor:

This author has published 9 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns