Parul sanatos si stralucitor – dorinta fiecarei femei

20 noiembrie 2017 | Autor: | Posted in Fashion

Mai intai trebuie sa determinam tipul de par care se bazeaza pe mai multi factori, printre care modelul ondulat, textura,densitatea parului, latimea parului si lungimea acestuia. Acesti factori va creeaza un tip unic de par si dicteaza ce produse si proceduri de ingrijire a parului ar functiona cel mai bine.

Daca stiti tipul de par , gasirea de produse specifice de par la un magazin de specialitate ar trebui sa fie usoara. Aproape fiecare brand de ingrijire a parului are mai multe versiuni ale produsului pentru a se potrivi nevoilor diferite ale clientilor.

Daca aveti par vopsit, cautati produse special fabricate pentru par tratat prin culoare. Aceste produse specializate au, de obicei, beneficii de hidratare deoarece colorantii pentru par contin substante chimice dure care usuca parul. Aceste produse vor ajuta de asemenea la mentinerea culorii si luciului parului.

Utilizarea produselor recomandate pentru fiecare tip de par va face mai usoara controlarea stilului si a felului in care arata parul nostru. De exemplu, pentru parul gras, este bine sa evitam sampoanele care adauga umezeala, cautand produse care ajuta la echilibrare. Femeile isi doresc ca imaginea lor sa fie impecabila, iar podoaba capilara este una dintre cele mai importante accesorii pe care le purtam cu mandrie. Daca vine vorba de vopsirea firului de par, nu trebuie neglijata partea de ingrijire a acestuia, deoarece expunerea la soare sau la produsele de styling conduc la decolorarea si deteriorarea nuantei initiale.

Samponarea parului nu este recomandat sa se faca in fiecare zi, cu toate ca exista destul de multe persoane care procedeaza in acest fel. Parul creeaza uleiuri naturale pentru a pastra firul de par hidratat, iar samponarea zilnica poate bloca aceste functii, determinand scalpul sa supraproduca acest ulei pentru a compensa spalarile zilnice.
Ideal este ca parul sa fie spalat de 2-4 ori pe saptamana. Pentru a diminua aspectul de par gras, putem folosi apa simpla atunci cand il spalam mai des. Nu trebuie sa uitam de balsamul sau mastile naturale care au un rol protector si hidratant pentru firele de par.

A-ti peria parul este o tehnica si de cele mai multe ori o aplicam gresit. Nu se recomanda folosirea periei imediat dupa spalare deoarece poate provoca ruperea acestuia, fiind mult mai fragil ca atunci cand este uscat. Folosirea produselor de ingrijire a parului ofera un rezultat spectaculos, asa cum fiecare dintre noi isi doreste. Paru este mult mai sanatos in momentul in care urmam etapele corespunzator in procesul de ingrijire al acestuia.

Autor:

This author has published 39 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns