Parerea angajatorului conteaza

30 ianuarie 2018 | Autor: | Posted in Diverse

Avand in vedere ca munca face parte din viata noastra si este de altfel locul unde ne petrecem mare parte din timp, este bine de stiut ca mediul de lucru este cel care ne influenteaza felul in care evoluam in cadrul companiei respective. Unii dintre noi au impresia ca sunt doar o alta persoana din companie, inexistenta pentru sef.

Ei bine, ar trebui sa luam mai mult in considerare felul in care suntem perceputi de catre angajator. In mod cert, acesta ne conduce modul de a actiona si pe baza lucrurilor pe care le facem suntem promovati sau apreciati.

Piata muncii este destul de schimbatoare, iar obtinerea unui loc de munca nou poate fi dificila atunci cand lucrezi intr-un domeniu nu foarte dezvoltat.

Personalitatea si comportamentul fiecaruia sunt lucrurile care influenteaza modul de adaptare la politica si regulamentul fiecarei companii.

Atunci cand iti petreci ceva timp la un loc de munca, incearca sa nu intri in monotonie, desi avem impresia ca seful nu a observat schimbarea noastra, acest lucru este gresit.

Managerii sunt cei care detin controlul si au o evidenta clara asupra performantei fiecarui angajat, chiar daca acets lucru nu este evidentiata.

Poate prin prisma faptului ca primesti mai multe sarcini importante, participi la diverse evenimente sau ai parte de o promovare neasteptat, toate acestea semnifica aprecierea fata de munca ta.

In unele domenii de munca, recomandarile sunt cerute de la fost angajator pentru a analiza capacitatea ta de a te adapta la un alt mediu, felul in care esti perceput de colegii, care este potentialul tau si mai ales daca poti lucra in echipa.

Exista angajatii care functioneaza mai bine de unii singuri, chiar daca acest lcuru poate parea ciudat.

In fiecare colectiv de munca exista caractere si opinii diferite, insa cel mai important este sa reusesti sa te focusezi pe obiectivele si sarcinile tale.

Exista si companii in care persoanele urmaresc sa atraga atentia sefului si sa intre in gratiile acestuia. Cat de mult iau in calcul aceste gesturi, depinde de modul de a-si gestiona resursele umane al fiecaruia.

Indiferent de motivul petru care a-ti renuntat la un post sau la colaborarea cu o persoana, este bine sa pastrati acest subiect departe de urechile ascultatorilor.

Nu multe persoane aleg sa discute despre ast, insa la un interviu, sa vorbesti intr-un mod negativ de fostul angajator, iti poate afecta parcursul profesional, mai ales daca motivul plecarii tale a fost cauzat de anumite lucruri pe care le-ai facut.

Parerea managerului tau conteaza, iar felul in care ationezi la locul de munca trebuie sa se ghideze in primul rand pe ceea ce iti doresti sa obtii si mai ales pe obiectivele tale.

Autor:

This author has published 39 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns