Oferte de revelion in Sinaia

7 decembrie 2012 | Autor: | Posted in Turism

Mai sunt foarte putine zile pana trecem in noul an si ca de fiecare data trebuie sa sarbatorim acest eveniment cum putem mai bine. Ofertele de revelion curg lant, sunt tot mai variate si ca posibilitati/servicii  si ca pret . Unii dintre noi aleg muntele, unde nu lipsesc sutele de oferte din statiuni ca Sinaia, Poiana Brasov, Predeal , Moeciu, Bran, etc; altii aleg litoralul ( pentru ca si in timpul ierinii marea are farmecul ei ) unde o multime de hoteluri din statiunea Mamaia de exemplu organizeaza petreceri pentru sarbatorirea Revelionului  iar altii care au posibilitati financiare mai ridicate prefera sa paraseasca tara alegand fel de fel de locatii exotice.

Dar pentru ca majoritatea romanilor din pacate nu au putere financiara pentru a pleca peste hotare va voi prezenta cateva oferte de revelion si de cazare in frumoasa statiune Montana de la noi : Sinaia!

Daca sunteti mai pretentiosi si doriti sa petreceti sarbatorile intr-o locatia luxurianta, de 4 stele , va prezint o oferta a unui hotel de acest calibru din Sinaia. Veti avea parte de stil, rafinament, servicii calitative si eleganta. Pretul pentru un pachet de 4 nopti ( 29 decembrie – 02 ianuarie) pentru o singura persoana in camera dubla este nici mai mult nici mai putin de 613 euro; pentru 2 persoane in camera dubla este de 922 euro/sejurul  iar pentru 3 persoane 1303 euro /sejur.  Aceste pachete include mic dejun, cina cu buffet si program artistic, cina festiva in seara de Revelion cu invitati surpriza, brunch pe 1 ianuarie si acces la piscine semiolimpica sau Jacuzzi.

Exista insa si preturi mai mici in Sinaia daca alegeti de exemplu o pensiune de 3 stele din zona.  Aici tariful nu este practicat pe persoana ci pe camera, astfel o camera dubla (2 persoane) pe o perioada de 5 nopti este doar 950 lei, mult mai putin ca la hotelul de 4 stele prezentat mai sus. E adevarat insa ca nu veti avea piscine la dispozitie, surprise, etc. Pretul cuprinde doar servicii de cazare. La o pensiunea de 4 stele insa veti plati pentru un pachet de 4 nopti si 5 zile care cuprinde mic dejun pe durata intregului sejur, masa festiva ( preparate alese , bautura, desert + muzica de toate genurile ) + masa pe 01.01.2013 + cazare Sinaia si acces la Jacuzzi si mini piscina la tariful de  350 euro/persoana.

Daca va sunt pe plac ofertele prezentate tin sa va anunt ca sunt o multime pe internet, trebuie doar sa apelati la serviciile site-urilor de specialitate si cu siguranta veti gasi ceea ce va doriti!

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns