O relatie noua presupune mai mult interes?

10 aprilie 2018 | Autor: | Posted in Societate

Fie ca am fost implicati o perioada mai lunga intr-o relatie sau abia acum traim cu adevarat o poveste de dragoste, trebuie sa ne axam pe anumite aspecte importante.

Etapele de la inceputul unei relatii sunt de obicei cele mai fericite. Teama de a discuta inca de la inceput despre anumite lucruri care te intereseaza de la persoana de langa tine trebuie sa dispara, pentru ca in timp, acestea conduc la starea de disconfort si genereaza semne de intrebare greu de inlaturat.

Increderea si devotamentul fata de o persoana sunt lucruri care apar in timp, generate in primul rand de raspunsuile pe care le primim din partea partenerului.

Nu trebuie sa ne cream o anumita viziune asupra relatiei perfecte de dragoste, deoarece lucrurile pot evolua intr-o maniera in care nu ne asteptam.

Daca ati avut o relatie in trecut, recomandat este sa nu aduceti in discutie trecutul inca de la inceput. Este bine sa nu avem secrete fata de persoana de langa noi, insa cu toate astea, lucrurile trebuie facute treptate.

Cine a spus sa o relatie nu poate fi perfecta daca punem cartile pe masa de la inceput? Poarta conversatiile pe care simti ca trebuie sa le lamuresti cu partenerul tau inca de la inceput, fara a lasa timpul sa treaca prea mult.

Indoiala din sufletul fiecaruia poate fi destul de daunatoare pentru o relatie. Cand vine vorba de partea intima a unui cuplu, chiar si intrebarile legate de numarul partenerilor avuti anteriori iti poate crea o idee despre persoana cu care ai inceput relatia.

Daca acesta evita raspunsurile la intrebarile tale, cel mai bine este sa analizezi care sunt sansele ca relatia sa evolueze intr-un mod benefic pentru tine.

Indrazneste sa intrebi despre familie, despre relatia pe care acesta o are cu membrii, care sunt asteptarile lui de la viata sau visele pe care doreste sa le indeplineasca, locul de munca actual.

Poate ca la inceput aceste lucruri nu ni se par interesante, insa pe masura ce relatia se dzvolta vei observa ca nu va mai fi la fel ca pana acum si s-ar putea sa aveti suprize.

Daca sunteti genul de persoana careia ii plac relatiile de lunga durata, cum ar fi casatoria, atunci asigurati-va ca si partenerul ales va impartaseste dorintele.

Sentimentul de neimpartasire a experientelor, dorintelor si asteptarilor de la viata pot genera o stare de conflict interior pentru multi dintre noi.

Nu spune nimeni ca partenerul de viata trebuie sa aiba acelasi mod de a gandii sau actiona, insa daca directiile sunt total opuse, cel mai probabil va aparea si momentul despartirii mai devreme decat ne vom astepta.

Autor:

This author has published 39 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns