Noi tehnologii dentare de descoperit!

17 iunie 2022 | Autor: | Posted in Sanatate

Astazi, noile tehnologii dentare fac viata mult mai usoara pentru mii de oameni. Acestea fac posibila extinderea posibilitatilor protezelor si implanturilor dentare pentru a satisface nevoile specifice exprimate de pacienti. Intr-adevar, toate performantele acestor tehnologii sunt orientate catre o mai mare personalizare in functie de caracteristicile pacientilor care isi doresc sa ajunga la un dentist Bucuresti.

Aceste noi tehnologii dentare aduc mai mult confort, ofera o stabilitate mai buna sau ofera un aspect si mai estetic protezelor dentare. In plus, acestea simplifica pasii necesari inainte de montarea protezelor dentare, imbunatatesc adaptabilitatea si permit pacientilor sa castige in calitate si viteza. Interesant, nu-i asa?

Dintre noile tehnologii dentare, cele mai eficiente sunt legate de impresiile digitale, diferitele tipuri de implanturi dentare si noile bare de implant. Acestea sunt oferite de profesionistii din domeniul sanatatii dentare, cum ar fi stomatologi si dentisti din Bucuresti.

Noi tehnologii dentare pentru impresii digitale

Aceasta este o imbunatatire semnificativa a productiei de proteze dentare si implanturi dentare. Utilizarea unei scanari 3D face acum posibila digitizarea impresiilor gurii tale cu o precizie de neegalat.

In cateva minute, scanarea 3D efectueaza o radiologie tridimensionala a intregii guri si transmite aceste date catre computer.

Aceasta noua tehnologie dentara inlocuieste tehnica de amprenta a polivinilsiloxanului cu o eficienta remarcabila. 3D de scanare evita folosirea polivinilsiloxan, care este uneori neplacut pentru unii pacienti. In plus, de multe ori impiedica a doua captare de impresii, oferind rapid precizia necesara.

Avantaje? Confort mai mare in acest pas, o precizie mai mare si o simplificare a procesului de luare a amprentelor.

Noi tehnologii dentare la serviciul implanturilor dentare

Implanturile dentare au profitat si de progresele tehnologice. Acum exista implanturi de diferite forme si lungimi.

Aceste optiuni de format permit acum tuturor pacientilor, fara distinctie, sa beneficieze de proteze pe implanturi dentare. De exemplu, pacientii cu masa osoasa mica in maxilar pot folosi acum implanturi dentare. Noile implanturi se dovedesc eficiente in diferite conditii care anterior limitau sau complicau utilizarea lor.

Mai mult, implanturile de astazi se potrivesc mai usor si sunt mai putin invazive . Prin urmare, acestea ofera mai mult confort pacientilor in timpul instalarii si o capacitate de vindecare mai buna dupa aceea.

Avantaje? Implanturi dentare adaptate diferitelor probleme orale ale pacientilor, timp de instalare mai scurt si mai putine complicatii postoperatorii.

Tehnologii dentare care creeaza noi bare de implant

Barele care leaga implanturile si protezele au beneficiat, de asemenea, de noile tehnologii dentare. Alegerea barelor de implant este acum considerabila si poate satisface astfel nevoile personalizate ale pacientilor.

De exemplu, acum este posibil sa creezi aceste bare intr-o singura bucata, direct dintr-un bloc de titan. Orice sudura este apoi eliminata, pentru un confort mai mare si o rezistenta mai buna.

In plus, utilizarea zirconiului pentru fabricarea barelor de implanturi asigura acum o mai buna compatibilitate cu tesutul maxilarului. Acest produs ofera un aspect estetic de neegalat pana acum.

Avantaje? Optiuni suplimentare pentru a satisface nevoile personalizate, materiale care permit mai mult confort si adaptare la tesuturile gingiilor si maxilarelor. Ca sa nu mai vorbim de un zambet natural si mai estetic.

Toate noile tehnologii dentare ofera pacientilor numeroase solutii performante, ca raspuns la nevoile lor de sanatate dentara. Acestea sunt evolutii reale care imbunatatesc calitatea vietii pentru multi oameni.

Autor:

This author has published 47 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns