New Colection !!! Why Denis

21 iunie 2016 | Autor: | Posted in Fashion

Descopera acum noua colectie toamna-iarna 2015/2016 Why Denis.

WHY DENIS este un brand de lux deoarece nu are  un tipar clasic , el se remarca prin elemente indraznete. Designerul acesui brand este Davide Vaccari care ofera pantofilor un aer contemporan , modern dar si elegantin acelasi timp.

In prezent, visul DENIS continua. In fabrica in care lucreaza cei 320 de angajati, s-au alaturat doi tehnicieni italieni specializati in marochinarie, Elio Russo si Ciro Mazza. Increzator intr-un concept bazat pe respectul acordat confortului si stilului, brandul DENIS planuieste recunoasterea internationala.

Atunci cand incalti o pereche de pantofi WHY DENIS ei nu sunt doar frumosi sunt si foarte confortabili. Pielea din care sunt facuti este 100% naturala iar pantofii sunt lucrati manual. WHY DENIS este unic prin design , este special creat pentru acest brand.

Pe langa magazinele din marile orase ale tarii, DENIS isi largeste orizonturile, extinzandu-se in Kiev. Filosofia brandului este aceea de crea forme frumoase care sa defineasca pantoful, nu ca fiind un ornament impus, ci ca o continuare a corpului uman

In magazinele WHY DENIS nu gasesti doar un spatiu de vanzare, ci gasesti locul unde te intalnesti cu moda, calitatea si confortul.

Munca, tenacitatea si implicarea au facut ca in scurt timp, o fabrica de productie sa ia locul atelierului. DENIS accepta o noua provocare in realizarea unei linii noi si originale de incaltaminte destinata clientele feminine, produsele imbunatatindu-se in fiecare an din punct de vedere stilistic si calitativ.

Autor:

http://www.whydenis.com/

This author has published 1 articles so far.

Lasă un răspuns