Educa-ti copiii prin metoda Montessori

20 decembrie 2016 | Autor: | Posted in Cumparaturi online, Educatie

Alege sa fii un parinte responsabil: educa-ti copiii prin metoda Montessori !

Carti si materiale Montessori– pe Libris.ro:

Educatia Montessori se bucura de apreciere si succes, de ani buni, si in tara noastra. In zeci de gradinite si centre educationale, metodele de lucru descoperite si aplicate de medicul italian Maria

Montessori dau tot mai multe roade in ce priveste educarea copiilor mici. Pentru a raspunde nevoilor si cerintelor tot mai mari venite atat din partea parintilor, cat si a educatorilor, libraria online

Libris.ro are pe stoc un sortiment foarte variat de carti si materiale Montessori. Preturile sunt, la randul lor, foarte accesibile, incepand cu 6,78 de lei ceea ce le face sa fie la indemana multor familii din Romania.

Cine este de fapt Maria Montessori si ce a facut-o celebra in intreaga lume?

Este un renumit doctor si pedagog din Italia, care, daca ar fi trait, implinea in 2016 nu mai putin de…146 de ani. A devenit cunoscuta peste tot datorita practicilor ei speciale de educare a copiilor.

Metoda montessoriana ne indeamna sa-i lasam pe cei mici sa actioneze si sa gandeasca singuri, sa isi asume rezolvarea sarcinilor in functie de varsta si aptitudinile fiecaruia. Montessori propune o abordare educationala practica, ce sprijina procesul de invatamant si acumularea informatiilor concrete, practice, dovedindu-si eficacitatea in timp. De-a lungul anilor au aparut pe piata tot mai multe carti, caiete, jucarii si materiale educationale, realizate dupa metodele de predare si invatare ale M. Montessori.

Puteti alege pentru copilul dumneavoastra cartile sau jocurile educative prin care cel mic se familiarizeaza cu lumea inconjuratoare (animale, plante, pasari, legume), cu cifrele si primele litere ale alfabetului, invata meseriile si uneltele de lucru, asociaza culorile, formele, cu ajutorul pictogramelor sau z cardurilor atent selectionate.

Toata gama de produse din colectia Montessori, aflata pe www.libris.ro, este realizata din materiale de foarte buna calitate fiind nu doar practice si educativd, ci si atractive si usor de manevrat.

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns