Medicina muncii – un serviciu esential in societate

31 iulie 2018 | Autor: | Posted in Comunicate de Presa

Este important pentru un angajat sa aiba acces la serviciile de medicina muncii deoarece exista o multime de probleme care pot aparea la locul de unde isi desfasoara activitatea si nu numai.

Astfel ca este nevoie de un personal calificat care sa stie cum sa actioneze. Pentru acest lucru angajatii pot apela in orice moment la serviciile de medicina muncii si sa isi faca, in functie de caz, programare la una dintre specialitatile medicale disponibile. Indiferent ca angajatii au nevoie de un control oftalmologic sau unul ginecologic, angajatii ar trebui sa aiba acces la servicii medicale de cea mai buna calitate.

Exista si dezavantaje cand vine vorba de serviciul de medica muncii?

Cand vine vorba de serviciul de medicina muncii nu exista dezavantaje pentru angajatii, acesta fiind un serviciu foarte util pentru acestia, dar angajatorul trebuie sa ia in considerare anumite aspecte inainte de a incheia un contract cu o anumita clinica. In primul rand trebuie sa se asigure ca poate sa suporte costurile asociate cu acest serviciu. Pe de alta parte, in cadrul companiilor care este pus la dispozitie acest serviciu, productivitatea este mult mai crescuta. Astfel ca punand in balanta lucrurile, acest serviciu merita investitia.

Care sunt avantajele serviciului de medicina muncii?

Desi pretul ar putea reprezenta o problema cand va ganditi sa puneti la dispozitie angajatiilor dumneavoastra serviciul de medicina muncii, exista mult mai multe avantaje asociate cu acest serviciu:

  • Spre exemplu, conform legii este de datoria fiecarui angajator sa asigure angajatiilor sai serviciul de medicina muncii.
  • Angajatii vor fi foarte bine instruiti pentru a stii cum sa reduca riscurile asociate cu locul de munca unde isi desfasoara activitatea.
  • In cazul acelor firme in care acest serviciu este disponibil angajatiilor s-a observat ca productivitatea este cu mult mai crescuta, angajatii desfasurandu-si mult mai bine activitatea.
  • De asemenea, se poate observa si o scadere in numarul de absente al angajatiilor. Acest lucru fiind asociat si cu productivitatea crescuta.

Daca va doriti ca angajatii dumneavoastra sa aiba acces la serviciile de medicina muncii la preturi accesibile, atunci incheiati un contract cu Clinica Romgermed. Aici angajatii isi vor putea face analizele de medicina muncii pentru a putea descoperi care este starea lor de sanatate si daca sunt apti pentru a lucra pe postul respectiv. Exista o gama larga de servicii la care angajatii dumneavoastra pot apela, astfel ca starea acestora de sanatate va fi mereu sub control. In cadrul primului control medical, angajatii isi vor putea efectua analizele de medicina muncii pentru a i se realiza fisa pacientului.

Autor:

This author has published 25 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

No CAPTCHA challenge required.