Masajul erotic – 3 beneficii pentru tine si pentru viata ta de cuplu

30 ianuarie 2018 | Autor: | Posted in Sanatate

Intr-un secol in care suntem din ce in ce mai agitati si in care stilul nostru de viata este din ce in ce mai haotic, este absolut normal ca oboseala si stresul sa devina doua caractersitici din ce in ce mai prezente in viata fiecaruia dintre noi. Atat stresul cat si oboseala sunt doi dintre factorii care nu doar ca nu ne dau voie sa ne bucuram de micile placeri ale vietii, insa acestea pot avea si un impact negativ asupra sanatatii noastre. Una dintre modalitatile cele mai practice si mai la indemana prin care putem inlatura complet stresul si oboseala este desigur prin intermediul sedintelor de masaj erotic, masaj care este recunoscut in lumea intreaga pentru beneficiile sale asupra vietii de cuplu dar si asupra organismului.

Masajul erotic se practica cu succes inca din vremurile antice, fiindu-i recunoscuta eficienta inca de atunci. In zilele noastre se discuta destul de putin despre masajul erotic in conditiile in care multa lume il considera drept un subiect tabu. O sedinta de masaj erotic realizat in mod profesionist se poate obtine atsazi foarte usor prin intermediul unor saloane de masaj erotic precum este si Masajartemis care se regaseste in Bucuresti. Iata insa care sunt 3 dintre cele mai importante beneficii ale masajului erotic.

Te ajuta sa scapi de inhibitii.

Inhibitiile sau acele retineri specifice vietii de cuplu sunt fara doar si poate foarte daunatoare unei relatii, motiv pentru care este foarte important sa se incerce rezolvarea acestei probleme cat mai curand posibil. O sedinta de masaj erotic in doi reprezinta cu siguranta unul dintre lucrurile care pot inlatura complet aceste inhibitii, atat de daunatoare pentru viata de cuplu. La ora actuala exista multe saloane de masaj erotic care ofera posibilitatea de a obtine o sedinta de masaj erotic in cuplu, prin tre care si Masajartemis.

Iti curata organismul de toxine si imbunatateste activitatea cardiaca.

Un lucru mai putin stiut despre masajul erotic este faptul ca acesta aduce totodata si o serie destul de larga de beneficii asupra organismului. Specialistii sunt astfel de parere ca sedintele de masaj erotic ajuta organismul sa elimine toxinele mult mai usor dar totodata acesta imbuntateste semnificativ si intreaga activitate cardiaca.

Elibereaza serotonina in organism.

Masajul erotic are o eficienta mult mai accentuata in ceea ce priveste relaxarea avand in vedere ca prin intermediul acestuia sunt stimulate mai multe grupe de muschi decat in situatia masajului clasic. Mai mult decat atat, masajul erotic este foarte bine cunoscut pentru faptul ca elibereaza serotonina in organism, asa zisul hormon responsabil pentru starea noastra de fericire.

Te ajuta sa uiti de stres.

Stresul a devenit o problema foarte comuna in lumea moderna in care traim, astfel ca inlaturarea acestuia reprezinta o lupta continua a omului modern. O sedinta de masaj erotic este mai mult decat ideala intr-o situatie de asa natura avand in vedere ca acesta te ajuta sa te relaxezi si te poarta catre o lume a fanteziei erotice.

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns