Mariana Calfa îşi trage forţa spirituală din credinţa în Dumnezeu

2 martie 2020 | Autor: | Posted in Internet-Online

Pasionată de artă, Mariana Calfa, îşi păstrează forţa de a merge înainte reproducând pe pânză lucrurile care contează şi care o definesc ca om.

Tablourile sale reflectă povestea ununui suflet sensibil care a încercat o întreagă gamă de sentimente: bucuria copilăriei, agonia iubirilor trecătoare, dezamăgirile provocate de cei în care a crezut şi cărora le-a oferit necondiţionat încredere, dar şi propriile crezuri în divinitate sau paranormal.

Mariana este un om cu credinţă în Dumnezeu şi nu conteneşte să demonstreze acest lucru, respectând un ritual matinal de rugăciune combinat cu o serie de obiceiuri religioase – aghezmuire, tămâiere. Aceste obiceiuri, importante pentru ea, reprezintă o ofrandă mult prea mică adusă Creatorului care o protejează de patimile proprii şi ale celor din jurul ei. În repetate randuri, pictoriţa purcede la drum către Mănăstirea Cernica pentru reculegere şi întremare spirituală. De acolo, afirmă ea, că îşi ia puterea de a trece mai departe prin încercările pe care i le oferă viaţa.

Credinţa că Dumnezeu o există şi o veghează i-a fost întărită acum mulţi ani când, potrivit declaraţiilor Marianei către presa mondenă, a intrat în moarte clinică: „Am căzut din picioare şi am intrat în moarte clinică. Pur şi simplu mi-am văzut corpul, de sus…“

Acel moment însă are dublă conotaţie pentru artistă: existenţa protecţiei divine şi certificarea faptului că are o anumită menire în această viaţă. Astfel, recent, Calfa a descoperit că are puteri paranormale – biomagnetism şi transformarea obiectelor.

Într-o emisiune televizată a demostrat cum de corpul ei se lipesc cu uşurinţă obiecte metalice şi plastic. Pictoriţa Calfa mărturiseşte că, pe măsură ce aşază obiectele, îşi canalizează toată energia din corp spre punctul respectiv. Cu cât obiectele sunt mai grele cu atât efortul depus pentru concentrare este mai mare, lucru care o oboseşte.

Cu alte ocazii, artista a povestit cum a îngheţat o muscă, dar a şi reuşit să schimbe culoarea unui boboc de trandafir din grădina sa, din alb în galben.

Mariana este convinsă că abilităţile sale se datorează exerienţei de acum câţiva ani când a intrat în moarte clinică.

Încrederea ei în Dumnezeu, în special,şi experienţele legate de acest lucru fac de asemenea tema unor creaţii ale artistei.

Autor:

This author has published 15 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns