Mariana Calfa are doi copilași: motanelul Bozo și pisicuța Yohana

24 iulie 2021 | Autor: | Posted in Internet-Online

 Prințesă într-un castel cu 30 de camere în București, care valorează aproximativ 5 milioane de euro, pictorița excentrică Mariana Calfa nu se simte singură deoarece are foarte mulți prieteni, iar lângă ea se află în permanență două suflete devotate: motănelul Bozo și pisicuța Yohana.

 

Pe primul la „achiziționat” la mare, fiind una dintre amintirile pe care le-a adus de acolo. Povestea micuțului pisoiaș este clasică: a fost odată ca niciodată un mic pisoi cerșetor care mânca resturile turiștilor pe care aceștia le aruncau pe plajă, dar într-o zi norocoasă de vară soarta i-a zâmbit și pe plaja lui a apărut o prințesă blondă, talentată și miloasă care l-a salvat. L-a luat acasa și l-a transformat într-un prinț, ajungând în cele din urmă stăpân la castel. Mariana declară că: „L-am îndrăgit de la început, mai ales că mie îmi plac mult pisicile. L-am botezat Bozo și l-am adus la București. Acum trăiește la castel și ne iubim foarte tare”.

 

Cea de-a doua pisicuță norocoasă se numește Yohana și pictorița a făcut-o rezidentă la castel la scurt timp după Bozo. „Este un pisic maidanez, găsit pe străzi. Este extrem de cuminte, se ține peste tot după mine și toarce la cea mai mică atinere. Mi l-a adus o prietenă, știind că mie îmi plac pisicile”, povestește Mariana. Acesta s-a îndrăgostit pe loc de micuța pisicuță, fiind „dragoste la prima vedere”. Bozo a primit-o pe Yohana în familia regală cu multă bucurie, cei doi înțelegându-se de minune. Frumoasa castelană și-a expus dragostea ei pentru pisici în tablourile ei de succes.

 

Petrecerile sunt cele care o animă și o țin în contact cu prietenii așa că nu are timp să se plictisească. E înconjurată mereu de prieteni și de cele două pisicuțe ale sale. Iar vara la piscina fabuloasă au loc petreceri „fără număr” la care toată lumea își dorește să participe.

 

 

Deși a dus luptă grea cu dragostea declarând la un moment dat că: „pur și simplu, bărbații din viața mea n-au știut să mă ceară de soție, nu m-au pus în situația de a spune <Da!> Unul m-a cerut de nevastă pe când găteam, altul mi-a dăruit un inel pe stradă, cu bani împrumutați de la mine. I-am refuzat!”, se pare că acum frumoasa prințesă și-a găsit și un Făt-Frumos. Acesta se numește Eric și trebuia să devină prinț în septembrie, dar din cauza unui deces în familia acestuia, nunta a fost amânată deși pregătirile erau pe ultima sută de metri. Nunta s-a amânat pentru că a murit o mătuşă de care Eric era foarte apropiat. A suferit un accident vascular şi am pierdut-o. Acum trebuie să mai aşteptăm 6 luni că atât se ţine doliu, dar nu este o tragedie, trebuie doar să mai aşteptăm. Viaţa merge înainte” a povestit Mariana unui post de televiziune.

 

 

Autor:

This author has published 19 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns