Back to school – manuale scolare de la Libris

5 septembrie 2016 | Autor: | Posted in Cumparaturi online, Educatie

Pornind de la citatul: „Invata tot ce poti, in orice moment disponibil, de la oricine si intotdeuna va veni o vreme cand te vei simti recompensat pentru ceea ce ai invatat” (de Sarah Caldwell- regizor american), Libris Brasov va recomanda peste 2.900 de carti pebtru elevi si manuale scolare, ghiduri de pregatire, caiete speciale, dictionare si multe alte lucrari auxiliare, necesare in studierea materiilor de invatamant din Romania.

Va invitam pe site-ul www.libris.ro pentru a vedea concret intreaga oferta de manuale si carte scolara, incepand cu cele pentru copiii prescolari si terminand cu cele dedicate elevilor care se pregatesc sa sustina examene de admitere sau probele de la bacalaureat. Toate lucrarile dedicate studiului si invatamantului preuniversitar din Romania, aflate pe site-ul Libris, sunt redactate in conformitate cu programa scolara, fiind editate in cele mai bune conditii grafice.

Astfel, ne vom limita aici la doar cateva exemple de culegeri si carti scolare.

Editura „Didactica Publishing House” ne propune culegeri auxiliare de tipul „Scaderea. Scrie si sterge” – Fise refolosibile pentru elevi, la pretul de 7,8 lei. Autoarea Claudia Dobre ne propune Caiet de lucru pentru limba franceza, clasa a V-a, care contine notiuni de vocabular, intelegerea textului scris, comunicare orala plus scrisa. La pretul de 16,9 lei (cu reducere) – disciplina Fizica- Florin Macesanu (autor) va recomanda cartea: „Formule si notiuni”, o lucrare caracterizata ca fiind un „auxiliar didactic excelent”.

La editura Paralela 45 am gasit lucrarea „Matematica de excelenta” pentru elevii de clasa a V-a, redactata pentru concursuri, olimpiade si centre de excelenta. Optional, la doar 2,86 de lei (cu reducere pe www.libris.ro), editura Aramis vine cu un material interesant pentru elevii de clasa a IV-a: „Cum sa fac un arbore genealogic”.

De asemenea, mentionam si „Utilizarea Calculatorului Personal pentru Competente Digitale”, o lucrare ce se adreseaza tuturor celor care vor sa invete sa utilizeze performant calculatorul, insa poate fi si un excelent instrument de lucru pentru cei care pregatesc proba de competente digitale a Bacalaureatului. Nu in ultimul rand, din categoria „Culegeri auxiliare” notam si „Atlas botanic scolar”, de Daciana Sava, care se adreseaza elevilor, studentilor, precum si persoanelor interesate sau pasionate de lumea plantelor. In prima parte a lucrarii se prezinta, pe scurt, celula vegetala si caracteristicile sale, dar si notiuni de anatomie si morfologie a regnului vegetal.

Indiferent de optiunea dumneavoastra, odata plasata comanda online, Libris.ro se angajeaza sa va ofere transport gratuit prin curier, oriunde in Romania si oricare ar fi valoarea coletului cu carti.

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns