Lucrurile pe care o persoana ordonata nu le-ar face niciodata

30 ianuarie 2018 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Cand vine vorba despre organizare, fiecare dintre noi are un alt mod de a face lucrurile. Stilul de viata este diferit, gusturile si preferintele, insa unele lucruri obisnuite pentru multi dintre noi, pentru cei care prefera sa aiba un control asupra lor, nu sunt incluse in stilul de viata.

Vase in chiuveta

In timp ce unele persoane considera ca poate lasa pe maine aceasta sarcina, o persoana ordonata nu ia in calcul sa mearga la somn fara a lasa totul aranjat, indiferent daca este o ora tarzie sau nu.

Haine lasate sub perna

Majoritatea dintre noi obisnuim sa avem mai multe perechi de pijamale sub perna, loc preferat de depozitat pana in momentul in acre le vom sorta si pune in masina de spalat.

In schimb, camera unei persoane ordonate va arata intotdeauna impecabil. Nu trebuie sa ne simtim vinovati, tocmai prin aceste gesturi ne diferentiem unii de altii si atata timp cat te simti bine, este dreptul tau sa actionezi dupa bunul gust.

Aglomeratia in dulapuri

Cand vine vorba de colectarea pungilor de la supermarket, acumularea unor obiecte inutile in sertarele dulapurilor, putini sunt cei care au un control asupra acestor lucruri, cel mai adesea persoanele care pun accent pe ordinea si curatenia din propria casa.

Aranjarea patului

Nimic nu este mai greu trezitul dimineata pentru munca. Cel mai probabil aranjare apatului ramane in plan secund, mai ales atunci cand ne aflam in criza de timp.

Exista persoane carora aceste mici detalii pentru unii, le poate influenta intreaga zi, gandindu-se ca nu au terminat ce aveau de facut inainte de a pleca de acasa.

Lucruri inutile in geanta sau rucsac

Desi se considera ca o femeie are destul de multe lucruri in geanat, unele chiar inutile, sunt si barbatii al caror rucsac poate avea acelasi continut o perioada destul d emare de timp.

Poate ca uneori este bine sa avem un control asupra modului in care facem unele lucruri, pentru a evita situatiile in care pierdem sau deterioram anumite lucruri.

Fiecare camera are rolul ei

Persoanele ordonate nu ar acceptat niciodata sa manance in dormitor sau in alta camera decat in bucatarie. Mirosul de mancare impregnat sau mizeria care se strange in urma mesei le creeaza un disconfort total.

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le putem intalni in stilul de viata al unei persoane ordonate, insa felul in care ne petrecem ziua sau modul in care facem anumite sarcini depinde de personalitatea si comportamentul fiecaruia.

Autor:

This author has published 33 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns