Lichidari stocuri de carti: sub 10 lei la Libris

2 august 2016 | Autor: | Posted in Cumparaturi online

Cea mai buna oferta de carte este disponibila pe libraria online Libris.ro.

Din cele peste 30.000 de titluri in limba romana, aproape 5.000 au preturi sub 10 lei.

Autori de top romani si straini, mari romancieri, filosofi de prestigiu pot fi descoperiti intre titlurile acestei oferte. Cele mai cautate sunt cartile cu reduceri mari, venite in oferte de lichidari de stoc Humanitas, Polirom, Trei, Nemira, etc. Gasim aici titluri foarte bune, autori de exceptie, cu reduceri de pana la 90%.

Cu siguranta parintii sunt cei mai fericiti de oferta de carte de copii.

Peste 2.500 de titluri sunt disponibile cu preturi sub 10 lei: carte prescolara, enciclopedii pentru copii, literatura, basme, carti de colorat, carti de joc educative, carti Montessori, povesti, povestiri, fabule etc.

De asemenea, sunt disponibile, in aceasta oferta, peste 700 de carti de beletristica, biografii si jurnale, manuale si carte scolara, carti din zona stiintelor umaniste (filosofie, comunicare, jurnalism, litere, pedagogie, sociologie, relatii internationale, psihologie si psihanaliza, logica), dar si o oferta bogata de carti religioase, semnate de reprezentanti marcanti ai ortodoxiei: Arsenie Boca, Parintele Cleopa, Ioan Gura de Aur, Nicodim Mandita, Paisie Olaru, Efrem Sirul, Teofan Zavoratul etc.

Nu poti rata, la preturi sub 10 lei, carti semnate de Mircea Cartarescu, Dan C. Mihailescu, Gabriel Liiceanu, Mario Vargas Llosa, Ioana Parvulescu, Horia-Roman Patapievici, Milan Kundera etc

Pe Libris.ro, pe langa preturile foarte bune, exista avantajul transportului gratuit prin curier, la orice comanda cu livrare in Romania, indiferent de valoarea ei.

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns