Libris: campanie Editura Publica

9 august 2016 | Autor: | Posted in Arta si cultura, Cumparaturi online

In luna august 2016 pe site-ul celei mai mari librarii din spatiul virtual: Libris.ro, continua seria campaniilor de vara, care anunta fie reduceri semnificative, fie carti oferite in dar. In aceasta luna, Editura Publica anunta cititorii ca toate comenzile care contin cel putin un titlu de la aceasta editura primesc gratuit cartea „Cusca de sticla”, scrisa de Nicholas Carr.

In stilul sau caracteristic, care imbina istoria, filozofia, poezii si stiinta, Carr ne ofera o calatorie intelectuala de la scrierile și teoriile lui Adam Smith și Alfred North Whitehead pana la cele mai noi studii despre atentie, memorie si fericire, culminand intr-o meditatie despre cum putem folosi tehnologia pentru a imbogati experienta umana. Este o lectura interesanta si alerta, pe care Libris.ro o recomanda nu doar ca si carte de vacanta, ci mai mult decat atat.

Editura Publica este initiatoarea seriei de conferinte „Meet the Thinkers”, care aduce in fata publicului din Romania cei mai importanti speakeri din zona de business. Publica este singura editura din tara noastra care a fost selectata in anul 2008 sa participe in programul dezvoltat de „Targul de Carte” de la Frankfurt pentru editurile tinere cu potential.

Pe www.libris.ro gasiti nu mai putin de 242 de titluri publicate de-a lungul anilor de catre aceasta editura. Sunt lucrari care atrag atentia mediului de afaceri, dezvoltarii imobiliare si a pietei de capital, carti care dezvaluie secretul succesului in afaceri pe termen lung si ii ajuta pe cei implicati in activitati de coaching. Veti putea rasfoi online multe carti ce sunt traduse in zeci de limbi, unele devenite bestseller-uri internationale. Publica este editura de la care puteti achizitiona carti ce prezinta biografia unor celebri actori, sportivi de talie internationala sau lideri politici, care au scris istorie.

Tot de la editura Publica puteti cumpara, prin intermediul Libris.ro, lucrarile unor reputati lideri in domeniul dezvoltarii creativitatii, inovatiei si a resurselor umane. Daca tinem cont ca orice titlu comandat in luna august de la editura Publica va beneficia de o carte cadou, dar si de transport gratuit prin curier din partea firmei Libris Brasov, este momentul sa nu mai amanati vizitarea site-ului www.libris.ro. Lectura placuta !

Autor:

Ghidati in intreaga activitate de principiul sine qua non: "Respect pentru oameni si carti", Libris.ro este astazi libraria online cu cea mai variata oferta de carte si muzica din Romania, locul in care sunt asezate pe rafturi doua milioane de carti ce pot ajunge oriunde in tara in doar 24 de ore. Din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii, din august 2013 Libris.ro asigura transportul gratuit prin curier in orice colt al tarii, indiferent de valoarea comenzii. Accesand site-ul www.libris.ro vei fi surprins de oferta substantiala, care ii confera statul de cea mai mare librarie online de la noi din tara: peste 100.000 de titluri de carte in limbile romana si engleza, 700 de filme si nu mai putin de 2.000 de albume muzicale, astfel incit pasiunea ta pentru muzica si carte va fi pe deplin satisfacuta. Libris.ro este un partener deschis si loial fata de comunitatea din care face parte, de aceea in urma cu doi ani a raspuns "prezent" proiectului "Salvati copiii" de reducere a ratei mortalitatii infantile din Romania. Clientii Libris s-au alaturat acestei campanii si in aproape patru luni de la lansarea programului pe Libris.ro, 22.000 de utilizatori au donat suma de 20.000 euro. Recompensa lucrului bine facut nu s-a lasat asteptata: aproape 11 milioane de vizitatori au accesat cel putin o data Libris.ro. Mai mult de jumatate din populatia Romaniei! Si acest exemplu spune foarte mult... Seriozitatea, profesionalismul, evolutia pe piata de carte si mai ales managementul eficient au reprezentat doar o parte din atuu-rile care au facut ca Libris.ro sa devina in anul 2011 un partener de nadejde al magazinului virtual emag, in domeniul furnizarii de carte. Astfel, in cei 7 ani de activitate Libris.ro a dezvoltat relatii profesionale de succes cu peste 600 de edituri din Romania, cu parteneri romani si straini si cu milioane de clienti, dovedindu-se a fi un "partener de cursa lunga".

This author has published 18 articles so far.

Lasă un răspuns