De ce sa alegem lemnul stratificat pentru ferestrele locuintei?

28 mai 2015 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Pentru a ne putea bucura in totalitate de locuinta noastra, trebuie ca aceasta sa beneficieze de elemente calitative alese in functie de gusturile noastre. Multe dintre aceste elemente necesita investitii pe termen lung care presupun luarea unei decizii cat mai corecte avand in vedere ca acestea atrag dupa sine anumite eforturi financiare.

Una dintre aceste investitii sunt fara indoaiala ferestrele. Desi multi nu pun foarte mult accent pe aspectul acestora, ele au un rol extrem de important atat pentru creearea unei stari de siguranta cat si pentru aspectul general al locuintei.

Ferestre lemn stratificat – Robimex.ro

La ora actuala exista o gama extrem de variata in ceea ce priveste functionalitatea si modul in care arata o fereastra. Avand in vedere ca traim intr-o tara in care avem parte de temperaturi extreme, este important sa alegem o fereastra capabila sa faca fata cu brio conditiilor de mediu nefavorabile fara a se deforma sau defecta. Mai mult decat atat, trebuie sa luam in considerare si aspectul prafului care inevitabil este omniprezent, cu precadere in orasele mari.

Cel mai important aspect asupra caruia va trebui sa va decieti este materialul din care vreti sa fie confectionata. Cel mai optat material la ora actuala este PVC din pricina pretului mai scazut, insa atat aspectul interior cat si cel exterior este departe de a fi considerat un material placut vederii.

O alta optiune pe care o aveti este alegerea lemnului stratificat, insa multa lume se fereste de acest material pe considerentul ca se intretin foarte greu si au preturi foarte ridicate. Realitatea insa este total diferita, astfel ca pe fondul existentei acestei varietati preturile acestor ferestre devin din ce in ce mai scazute iar intretinerea este cat se poate de facila.

De ce sa alegeti lemnul stratificat?

Raspunsul este cat se poate de simplu. Lemnul a fost si va fi mereu considerat un material de lux din pricina luminozitatii si a aportului estetic. Avantajele aduse de lemnul strtificat sunt multiple. Lemnul stratificat nu se deformeaza in timp nici sub actinea fregventa a apei sau a altor factori de mediu care distrug in timp celelalte materiale.

Lemnul stratificat este un bun izolator termic, mai ales datorita faptului ca acesta nu permite transferul de caldura prin intermediul lui, lucru pe care celelalte materiale nu reusesc sa il faca. Simultan lemnul stratificat reprezinta solutia pentru zgomotele neplacute , fiind astfel considerat si un bun izolator fonic.

Intretinerea ferestrelor din lemn stratificat de la Robimex este cat se poate de simpla avand in vedere ca avem astazi o multime de solutii pe piata, iar o intretinere corespunzatoate poate prelungi durata de viata a acestora pana la aproximativ 50 de ani.

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns