Lampi de birou, lustre, plafoniere si veioze de la Henderson

16 februarie 2017 | Autor: | Posted in Casa si gradina

Ofertele Henderson privind lampi de birou, lustre, plafoniere si veioze vin in ajutorul dumneavoastra pentru a putea beneficia de tipul de lumina, intensitatea si unghiul de incidenta dorit, deoarece orice retailer serios stie ca fiecare individ este diferit.

Cele doua lampi de birou produse de Ideal Lux simuleaza lampile de birou existente intr-o epoca in care lucrul se realiza pe print si astfel era nevoie de mai multa lumina decat intr-un birou de astazi. Modelele de lampi de birou costa 408 si 448 de lei, de unde se poate trage concluzia ca „lux” din numele producatorului se refera de fapt la lumina.

Peste 1000 de lustre diferite pe Henderson

Spre deosebire de lampi, oferta Henderson numara in prezent peste 1300 de diferite modele de lustre un aspect ce le face cu siguranta sa fie cel mai popular articol din categoria corpurilor de iluminat.

Cu preturi intre 100 si 17500 de lei, aceste lustre sunt si mai variate din punctul de vedere al design-ului si dimensiunilor, astfel incat alegerea potrivita nu este atat de facila pe cat s-ar crede.

Oferta Henderson de plafoniere

Desi nu este o oferta atat de mare ca in cazul categoriei de lustre, mai mult de 300 de modele de plafoniere asteapta sa fie explorate pe site-ul Henderson, unele avand un design vinage, insa cele mai multe dintre aceste plafoniere ofera dimensiuni moderniste unei camere.

Preturile incep de la putin peste 150 RON, iar pentru cele mai luxoase plafoniere va trebui sa scoateti din buzunar peste 8000 de lei.

Veioze pentru toate gusturile

Chiar daca nu ar trebui sa para asa la prima vedere, modelele de veioze cauzeaza disensiuni intense in randul persoanelor mai pretentioase.

Prin intermediul Henderson, oricine isi poate satisface gusturile cu cele mai mult de 400 de modele de veioze, la preturi intre 90 si 4670 de lei.

Portofoliul Henderson de corpuri de iluminat contine mai bine de 4000 de articole individuale, astfel ca sunteti invitati sa explorati, pe langa veioze, plafoniere, lustre sau lampi de birou, celelalte categorii.

Autor:

This author has published 31 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns