Jocuri must have pentru consola Xbox 360

4 ianuarie 2015 | Autor: | Posted in Cumparaturi online

Fara doar si poate, Xbox 360 este una dintre cele mai tari console de jocuri lansate vreodata.

Per total mai populara decat rivala Playstation 3, creatia celor de la Microsoft a reusit sa stranga fani de-a lungul anilor in principal gratie numarului mare de jocuri pe care le-a pus la dispozitia lor, de la cele AAA, de prima mana cu bugete si performanta pe masura, la cele indie, nu mai putin reusite insa.

Este drept ca 2016 este anul in care Microsoft nu va mai oferi suport consolei sale Xbox 360, dar pana atunci, daca ai deja o astfel de bijuterie de gaming acasa, n-ar strica sa te asiguri ca ai si macar cateva dintre cele mai tari jocuri cu care fanii consolei Microsoft s-au delectat de-a lungul timpului:

1. Trilogia Mass Effect

Considerat „Razboiul stelelor” a lumii jocurilor video, „Mass Effect” a fost lansat initial ca joc exclusiv pentru Xbox 360. Din fericire, jocul care i-a urmat s-a ridicat la inaltimea asteptarilor uriase create de primul, iar restul… e istorie. Cu o grafica excelenta si o constructie ireprosabila, „Mass Effect” este genul de joc pe care, chiar si dupa ce Xbox 360 va deveni piesa de muzeu, toti gamerii care l-au testat vreodata – si dus pana la capat, evident – si-l vor aminti cu nostalgie si regret.

2. Red Dead Redemption

Ce a reusit sa faca jocul celor de la Rockstar? Sa redeschida apetitul pentru jocuri western! „Red Dead Redemption” a avut marea calitate de a fi mai mult decat un joc cu o grafica impecabila – personajele create si dialogul lor s-au dovedit cat se poate de convingatoare. In orice caz, versiunea single-player a jocului a fost cea care a cucerit fanii Xbox 360 si nu numai si care a dus la crearea de jocuri independente pentru personajele secundare, exceptional de bine scrise.

3. Halo 3

Partea a treia a popularului joc FPS a incheiat povestea inceputa in precedentele doua jocuri „Halo”, lansate pe Xbox 360. Un blockbuster in toata regula, „Halo 3” n-a facut decat sa confirme o data in plus cat de bine a fost realizat acest joc si sa il inscrie in istorie. Versiunea online multiplayer a fost cea care transformat „Halo 3” intr-o legenda a gamingului, bucurandu-se de imbunatatiri binevenite.

Autor:

Pasionat de tot ce tine de SEO, SEM, marketing si promovare in mediul online.

This author has published 10 articles so far.

Lasă un răspuns